FreshBed matrassen en topmatrassen – hemels slapen in zuivere lucht

FreshBed-matrassen

Matrassen van FreshBed zijn ontworpen om u van de beste en meest comfortabele vorm van actieve ventilatie te voorzien: geklimatiseerde ventilatie. Geen mens is hetzelfde en daarom hebt u keuze uit drie typen matrassen, elk in twee hardheden. FreshBed-matrassen zijn gemaakt met unieke pocketverentechnologie om uw lichaam in de natuurlijke positie te ondersteunen. De pocketveren beperken de druk tot een minimum. Dit helpt u omdraaien tijdens het slapen en zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten zich ontspannen. Door continu een op temperatuur gebrachte luchtstroom door uw FreshBed te geleiden, blijft uw matras schoon en droog en krijgt huisstofmijt geen kans. Zo ontstaat het perfecte klimaat voor de ideale nachtrust! De matras dient te worden gecombineerd met een topmatras.

FreshBed-topmatrassen

FreshBed biedt keuze uit drie high-end topmatrassen voor het meest persoonlijke en ultieme slaapcomfort. De topmatrassen hebben elk hun eigen specifieke comfort, maar de hoogte is identiek, namelijk 6 cm. Zo kunt u twee verschillende topmatrassen met elkaar combineren bij een tweepersoons FreshBed. De topmatrassen hebben ook allen dezelfde gepatenteerde hoes, AirVent stretch, afneembaar en op 40°C wasbaar. AirVent is een innovatieve stof, die door het Nederlandse bedrijf Innofa speciaal is ontwikkeld voor matrassen om de ventilatie daarvan te bevorderen. Dit is essentieel voor een gezonde nachtrust. Het gebruik van zogenaamde luchtroosters maakt het mogelijk om de matras tot 100% beter te laten ventileren. De roosters creëren een natuurlijke vorm van ventilatie: doordat men tijdens het slapen ook beweegt, wordt de stof ‘automatisch’ gelucht.

Vulling

De vulling van de topmatras maakt het verschil in comfort en bestaat uit 100% Vita Talalay natuurlatex: 100% natuurlijke latex zonder toevoegingen, ecovriendelijk en onovertroffen als het gaat om veerkracht, duurzaamheid en ventilatie. De topmatras is er in twee hardheden.