Kuperus elektrisch verstelbare boxsprings – bedden van topniveau

Elektrisch verstelbare boxsprings

Alle Kuperus-boxsprings, uitgezonderd het model Alexia, zijn leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering voor optimale ontspanning:

  • Het VIP2-systeem bestaat uit twee motoren die het rug- en beendeel onafhankelijk van elkaar verstellen. Het beendeel is voorzien van een automatische knieknik die zorgt voor een prettige ondersteuning.
  • Het luxere VIP4-systeem heeft naast de elementen van de VIP2 een extra neksteun en vier (onafhankelijke) motoren in plaats van twee. Daardoor kunt u de neksteun, het rugdeel, het bovenbeendeel en het onderbeendeel onafhankelijk van elkaar in de gewenste stand zetten. Deze VIP4 is standaard voorzien van een radiofrequentieafstandsbediening met vier geheugenstanden, zodat u uw bed met één druk op de knop in uw favoriete stand kunt brengen. De Kuperus-matrassen zijn gemaakt om de beweging van de boxspring soepel te volgen.
  • Het VIP4 Elite-systeem is het meest complete en luxueuze elektrisch verstelbare boxspringsysteem. De VIP4 Elite met massageoptie is de full-options-boxspring van Kuperus.

Alle VIP elektrisch verstelbare boxsprings zijn standaard uitgerust met gebruiksvriendelijke radiofrequentieafstandsbediening (draadloos).