Kuperus-boxspring Malmö – het welbehagen van topkwaliteit

Boxspring Malmö

De Malmö is na de Alexia de meest luxe boxspring in de Kuperus-collectie. De basis van dit bed is gelijk aan die van de Narvik, maar het grote verschil zit in de matras: de matras Malmö heeft een kern met pocketveren van maar liefst 18 cm! Mede door deze extra hoge pocketveer is de matras extra comfortabel en krijgt de slaapcombinatie een luxe en robuuste uitstraling. Uiteraard wordt ook deze matras weer afgewerkt met natuurlijke materialen. De Malmö-matras heeft echter nog een extra laag die bestaat uit 100% zuivere wol. Dit slaapsysteem maakt u wederom compleet met één van de Kuperus-topmatrassen. Als u kiest voor een tweepersoonstopmatras dan neemt u de hinderlijke middennaad weg. Ook kunt u kiezen voor topmatrassen in ‘broekmodel’, waarbij u het rugdeel van elk bed individueel kunt verstellen.

Extra mogelijkheden

De boxspring is leverbaar in vlakke uitvoering, maar ook als elektrisch verstelbare boxspring, naar keuze met twee, drie of vier motoren. Alle verstelbare Kuperus-boxsprings worden standaard geleverd met een draadloze Radio Frequency-afstandsbediening. In de pocketveringmatras kunt u voor maximale ontspanning een massagesysteem laten inbouwen.

Exclusief rond bed

Op basis van het Malmö-slaapsysteem is er zelfs een exclusief rond bed met een diameter van maar liefst 255 cm mogelijk. Het bed is samengesteld uit 100% natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. Het bed kan, naast in rood en oranje kalfsleer, ook in andere kleuren leer of stof worden uitgevoerd, met of zonder hoofdbord. Voor dit bed zijn speciale dekbedden en bedlinnen op maat verkrijgbaar.