Kuperus topmatrassen – de toppers onder de dekmatrassen

Topmatrassen

Kuperus topmatrassen zijn er om het Kuperus-bed compleet te maken. De topmatras bepaalt voor een belangrijk deel het niet te evenaren gevoel van behaaglijkheid, comfort en luxe dat u met dit slaapsysteem ervaart. Met aan beide zijden een afdekking van natuurlijke materialen garandeert de topmatras van uw Kuperus een ideaal slaapklimaat en een optimale afvoer van lichaamsvocht. De topmatras is eenvoudig draai- en keerbaar, wat een langere levensduur mogelijk maakt. Ook het opmaken van het bed wordt eenvoudiger: het hoeslaken gaat alleen over de topmatras en niet over de gehele matras. Als u kiest voor een tweepersoonstopmatras, dan neemt u de hinderlijke naad in het midden van de twee matrassen weg. Daarnaast kunt u ook kiezen voor topmatrassen in ‘broekmodel’, zodat u het rugdeel van elk bed individueel kunt verstellen.

Modellen

  • Topmatras Alexia heeft een kern van 5 cm hoge pocketveertjes, afgedekt met gekaarde katoen, zuivere scheerwol en paardenhaar.
  • Topmatras Göteborg heeft een kern van 5 cm hoge pocketveertjes, afgedekt met gekaarde katoen en zuivere scheerwol.
  • Topmatras Hammerfest heeft een kern van 1500 gram speciaal behandeld paardenhaar per vierkante meter, afgedekt met gekaarde katoen en zuivere scheerwol.
  • Topmatras Trondheim heeft een kern van natuurlatex, afgedekt met gekaarde katoen en zuivere scheerwol. De matras is verkrijgbaar in vier verschillende hardheden.