Kuperus VIP4-boxspring – de viermotorig elektrisch verstelbare boxspring

Vier motoren

Elke elektrisch verstelbare boxspring heeft unieke eigenschappen, zowel qua gebruikte materialen als in de vormgeving. Het VIP4-systeem heeft vier motoren. Onafhankelijk van elkaar kunt u de neksteun, het rugdeel, het bovenbeendeel en het onderbeendeel in de gewenste stand zetten. U kunt vier voorkeursstanden voorprogrammeren, zodat u met één druk op de knop in uw favoriete houding zit of ligt.

Tweepersoonsbed

Een tweepersoonsbed of elektrisch verstelbare boxspring voor twee personen bestaat uit twee elektrisch verstelbare eenpersoonsboxsprings naast elkaar, die afzonderlijk van elkaar verstelbaar zijn. Indien u de naad die in het midden van het bed tussen de twee matrassen ontstaat hinderlijk vindt, kunt u een tweepersoonstopmatras als broekmodel nemen. Zo hebt u toch een tweepersoonstopmatras, waarbij het rugdeel afzonderlijk verstelbaar is. Indien u überhaupt geen naden in het midden van het bed wenst, maar toch over elektrische verstelbaarheid wilt beschikken, dan biedt Kuperus nog mogelijkheden met een synchroon-koppeling. Er worden dan twee elektrisch verstelbare boxsprings aan elkaar gekoppeld, die gelijktijdig verstellen. In combinatie met een tweepersoonsmatras en -topmatras is de naad in het midden weg. Afzonderlijke verstelbaarheid is dan niet meer mogelijk.

Verlichting rugklachten

Bij lage rugklachten kan een elektrisch verstelbare boxspring verlichting bieden. Door het voeteneind enkele centimeters omhoog te brengen, liefst zonder de knieknik – en dat kan bij de Kuperus VIP4-boxsprings – en op uw rug op de matras te gaan liggen. Dit zorgt ervoor dat de spanning op de onderste rugwervels afneemt, en daarmee de druk of pijn in de onderrug ook. Het VIP4-systeem is leverbaar op de boxspringmodellen Malmö, Narvik en Oslo.