Magnitude bedmodellen – letterlijk een bed op uw maat

Bedmodellen

De boxsprings van Magnitude kunnen perfect vrijstaand worden geplaatst, zonder omranding of accessoires. Het royale slaapcomfort dat Magnitude biedt, kan echter ook vertaald worden naar de vormgeving van het bed door toevoeging van hoofd- of voetpanelen, bedbankjes, sierkussens, rolpeluws en plaids. Allemaal op elkaar afgestemd of juist níet, dankzij de eindeloze combinatiemogelijkheden van kleuren en motieven. Ook voor een bedsprei op maat bent u met Magnitude bij Bröring aan het juiste adres!

Inbouwmogelijkheden

Uiteraard is het Magnitude-slaapsysteem ook in te bouwen in uw eigen ledikant, of in een ledikant van stof uit de collectie van Magnitude. Ook indien u al een slaapsysteem van een ander merk hebt, kan het de uitstraling van een Magnitude-bed krijgen. De gestoffeerde Magnitude-bedomranding is ook geschikt voor lattenbodem, schotelbodem of spiraalbodem! Welk slaapsysteem u ook kiest, er is altijd een mooi en stijlvol Magnitude bedmodel beschikbaar dat in toebehoren en stoffering volledig aan uw smaak aangepast kan worden.

Individuele keuzes

Wel of geen hoofdbord? Aan u de keuze. Het bed liever iets hoger of lager? De pootjes van het bed zijn beschikbaar in verschillende hoogten en bepalen de uiteindelijke totaalhoogte van uw bed. Magnitude is het meest uitgebreide programma van gestoffeerde luxe bedden dat u zult vinden. U creëert, stileert en combineert, zodat het bed meer wordt dan alleen een bed. Met uw eigen stoffen, of met die uit de collectie van Magnitude, maakt u van uw bed een persoonlijk en uniek geheel. U kunt alle hoofdpanelen, spreien, sierkussens, plaids en bedbanken van Magnitude combineren met de gestoffeerde bedomranding. Geheel design-gericht of klassiek getint, met Magnitude kan het allemaal!