Matrassen van topmerken – voor elke bedbodem

Matrassen van topkwaliteit

Bröring heeft een uitgebreide collectie matrassen van topkwaliteit van gerenommeerde merken als Swissflex, Schramm, Kuperus en Magnitude. U kunt kiezen uit diverse materialen: matrassen gemaakt van een kern van pocketvering, multi-pocketvering, latex of drukverlagend traagschuim. U kunt daarnaast kiezen uit een vaste of afneembare hoes, die in sommige gevallen zelfs wasbaar is. De matrassen zijn verkrijgbaar in vier hardheden, afhankelijk van uw lichaamsgewicht, lengte en postuur. De juiste matras is de matras, waarbij uw lichaamshouding goed is en uw lichaam comfortabel ondersteund wordt. U moet er soepel en probleemloos op kunnen draaien en daarna weer snel een comfortabele houding kunnen vinden. Schouders en heupen dienen comfortabel in de matras weg te zakken, terwijl de onderrug goed ondersteund wordt en de rug niet te ‘hol’ of te ‘bol’ is. Bij sommige matrassen zakt u een beetje weg in de matras, bij andere matrassen ligt u er meer bovenop. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur: wat vindt u het prettigst? Een zachtere matras omsluit uw lichaam meer en is daardoor wat warmer dan een hardere matras.

Bröring Premium-collectie

Bijzonder is de Bröring Premium-collectie, waarbij u de keuze hebt uit drie verschillende typen matraskernen. Iedere matraskern is maar liefst verkrijgbaar in vier verschillende hardheden. De hardheid van uw keuze kan vervolgens weer gepersonaliseerd worden naar uw specifieke wensen. Afhankelijk van uw slaaphouding, postuur of persoonlijke voorkeur worden zones in de matras harder of zachter uitgevoerd. Voor de afwerking hebt u de keuze uit een toplaag in vier verschillende hardheden. Deze toplaag bepaalt het eerste contact dat u hebt met de matras. De Bröring Premium-collectie van ‘custom made’-matrassen is er voor een nog verfijnder en persoonlijker comfort: iedereen is anders qua lichaamsbouw en -verhouding. De matrassen zijn leverbaar tot een lengte van 230 cm en geschikt voor personen van 40 tot 200 kg. Op de samenstelling van de kern van de matras biedt Bröring zelfs een ‘omruilgarantie’.

Bröring, deskundig slaapadviseur

U bent toe aan een nieuwe matras, maar het aanbod van matrassen is zo overweldigend dat u zich terecht afvraagt hoe u nu weet welke matras voor u de meest geschikte is. Bröring begrijpt dat maar al te goed. Om de juiste matras te vinden, is het van belang dat u gaat proefliggen in de showroom. Bij Bröring wordt u eerst een aantal vragen gesteld door onze slaapadviseurs alvorens u verschillende matrassen gaat uitproberen. Onze slaapadviseurs zijn pure specialisten, die de tijd voor u nemen zonder gehaast te zijn of u iets aan te praten. Specialisten die weten hoe belangrijk een goede matras is, wat er te koop is en het kaf van het koren kunnen scheiden.

Woelen in bed is vaak een teken van een "versleten" bed. We slapen gemiddeld 5 uur per week te kort.

Persoonlijk advies

De adviseur stelt u een aantal vragen en op basis van uw antwoorden laat de adviseur u verschillende matrassen (en kussens!) in een prettige en rustige ambiance uitproberen. Matrassen die voelbaar verschillend zijn. Aan de hand van uw reacties en persoonlijke voorkeuren die tijdens het proefliggen naar voren komen, komt Bröring tot een persoonlijk en betrouwbaar advies, dat gebaseerd is op jarenlange kennis, training en ervaring. Brengt u eens een bezoek aan Bröring en u krijgt onderbouwde antwoorden op uw vragen. Bröring weet als geen ander hoe belangrijk het voor u is dat u de juiste matras kiest. De matrassen worden netjes bij u thuisbezorgd, door heel Nederland!