FreshBed – gezonde slaap vereist een adequaat microklimaat

Een FreshBed. Wat is dat?

Het is een bed dat aanvoelt alsof het net is verschoond. Een fris en schoon bed, dat koel is of juist een beetje warmer. Het principe: een bed met een ingebouwde temperatuurregeling, zodat u een microklimaat hebt in uw eigen bed. De lucht in elk FreshBed wordt gezuiverd door een medisch Hepa-filter en circuleert door matras en topmatras, zonder dat u het merkt. De temperatuur stelt u zelf in en die blijft vervolgens constant onder uw dekbed. De hele nacht door slaapt u comfortabel. Het is wetenschappelijk bewezen dat u met de juiste huidtemperatuur beter en dieper slaapt. Meer kwaliteit en rendement uit de slaap halen, betekent mentaal en fysiek herstel en dus meer energie om beter te kunnen presteren. Een FreshBed voorkomt transpiratie en voelt nooit klam aan. Dat is ook goed nieuws voor wie reuma of artrose heeft en gebaat is bij een warme, droge omgeving. De lucht rondom een FreshBed is schoon en puur, waardoor schimmels geen kans krijgen en fijnstof, pollen en huisstofmijt op afstand blijven. Daarom vindt u FreshBed in onze showroom.

Innovatief slaapsysteem

Optimaal ligcomfort was, is en blijft het uitgangspunt van FreshBed bij de ontwikkeling van het slaapsysteem. Het is een feit dat u meer aankunt als u beter slaapt. De beste oplossing werd dan ook gevonden in de toepassing van de modernste materialen van gerenommeerde leveranciers. In elk FreshBed zijn ventilatie en temperatuur persoonlijk instelbaar: u hebt de volledige controle over het microklimaat in bed. Sinds de wetenschap heeft bewezen dat de juiste temperatuur en luchtvochtigheid de slaap aanzienlijk verbeteren, is gezond en comfortabel slapen meer dan een gevoel: het is een keuze. De matrassen zijn comfortabel door de pocketvering en uitermate hygiënisch, omdat er moderne en natuurlijke materialen zijn gebruikt, ook voor de topmatras. Er zijn 24 mogelijkheden om uw matras samen te stellen, zodat uw lichaam de perfecte ergonomische ondersteuning krijgt en spieren en gewrichten zich volledig kunnen ontspannen.

Voordelen

    Freshbed:
  • Houdt u koel in de zomer en warm in de winter;
  • Stopt overmatige transpiratie of koude rillingen;
  • Zuivert de lucht in uw slaapkamer continu;
  • Ventileert een constante stroom lucht door het bed om de perfecte slaapomgeving te creëren;
  • Verlaagt de luchtvochtigheid in bed;
  • Reguleert uw lichaamstemperatuur, terwijl u slaapt en zorgt daarmee voor een betere en diepere nachtrust;
  • Voorkomt huisstofmijt, schimmel en vocht in uw bed: dé oplossing wanneer er sprake is van allergie of astma.

Meer weten?

Een optimaal en gezond microklimaat tussen uw huid, topmatras en beddengoed, dat is wat FreshBed realiseert. FreshBed is getest door de meest kritische slapers en heeft haar efficiency bewezen. Dat kunt u lezen bij de beoordelingen. Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Bekijk dan nú de video, www.freshbed.nl of neem contact op met een van de adviseurs van Bröring!

FreshBed – designbed iFo, Dutch Design met functionaliteit

FreshBed modellen