Schramm – traditioneel ambachtelijk meesterschap

Onvergelijkbaar slaapklimaat

Sinds 1923 vormen principes als teamgeest, eerlijkheid, een serieuze werkhouding en een ultiem ambachtelijk meesterschap het succesrecept van Schramm. Van oudsher een stoffeerderij en zadelmakerij, maar vanaf de jaren zestig heeft het bedrijf zich ook gespecialiseerd in het samenstellen van een kwalitatief, degelijk, individueel bedsysteem, de boxspring. Vakkundige stoffeerders, meubelmakers en naaisters vervaardigen elk model afzonderlijk in eigen beheer. Daarbij worden traditionele, ambachtelijke productiemethoden verenigd met de nieuwste inzichten in techniek, geneeskunde en materiaal- en slaaponderzoek. Zo ontstaan er producten, die een onvergelijkbaar en onvergetelijk slaapklimaat garanderen door hun ambachtelijke verwerking en functionaliteit en hun natuurlijke flexibiliteit. Zelfs kleine veranderingen in details kunnen de kwaliteit en individualiteit aanmerkelijk verbeteren. Uiteraard vindt u de bedden van Schramm dan ook in onze showroom.

Twee-delen-slaapsysteem

Bij Schramm kiest u voor de perfect op elkaar afgestemde combinatie van een flexibel matras en een stabiele boxspring. Dit zorgt gedurende de nacht voor totale ontspanning en vernieuwing van lichaam, geest en ziel. De nauwkeurig reagerende, op uw individuele maat en slaapgewoonten afgestemde matras zorgt voor een perfecte aanpassing aan het lichaam en biedt u zo een maximum aan comfort en geborgenheid. De stabiele boxspring veert iedere beweging gelijkmatig af en vormt zo de ondersteuning om goed te kunnen slapen. Het Schramm-slaapsysteem is eenvoudig te plaatsen in een bestaande bedombouw, maar kan ook vrijstaand geplaatst worden, eventueel gecombineerd met één van de twee beddenlijnen van Schramm: Basis en Gala.

Schramm Home Collectie

De Schramm Home Collectie is de perfecte aanvulling op de variëteit in Schramm-bedden. De collectie omvat bedbanken, bedkoffers, nachtkastjes, kussens en plaids, die perfect gecombineerd kunnen worden met uw hoogwaardige slaapsysteem. De meubelen en accessoires hebben een tijdloos, maar innovatief en modulair design en zijn gemaakt van de fijnste hoogwaardige materialen voor een heel persoonlijk wellness-gevoel.

Schramm modellen