Bröring met Freshbed op Salon de Residence

28 September tot 1 Oktober

Bröring is met Freshbed te vinden op salon de Residence in het Singer museum te Laren. Van 28 september t/m 1 oktober tovert Salon Residence Singer om tot een waar boutique hotel. De verschillende hotel ruimtes worden ingericht door Nederlands meest getalenteerde interior designers. Bröring en Freshbed vindt u in de kamer van de toekomst, die ontworpen is door Robert Kolenik.

Museum wordt boutique hotel

Hotels zijn actueler dan ooit. We slapen er niet alleen in, maar we clubben er de nacht in, laten onze smaakpapillen strelen en komen tot rust in de spa. Op verschillende manieren proberen hotels een home away from home feeling op te wekken. Wat is het geheim? Een interieur dat aanvoelt als een perfect passend maatpak. Het hotel inspireert meer dan ooit voor ons eigen interieur. Het is daarom dat de tweede editie van Salon Residence in het teken staat van het boutique hotel. Het onlangs gerenoveerde museum Singer Laren zal de achtergrond zijn van deze vierdaagse hotelbeleving. In het kersverse theater zullen interviews en masterclasses plaatsvinden waar grote namen en jong talent hun kennis over interieur, kunst, design en fotografie zullen delen.

18 top interior designers

Van minimalistische hotelsuite en tijdloze lobby tot glamourous cocktailbar, seventies bibliotheek en intiem home office. Alle kamers zijn stuk voor stuk ontworpen door een andere interior designer met ieder een eigen, inspirerende stijl. In samenwerking met de mooiste merken en kunstgaleries zullen deze 18 smaakmakers jou inspireren met hun stijlvol ingerichte ruimtes. De deelnemende interior designers zijn: Anne-Claire Winkelhagen, Brecht Murré, Decoration Empire, Eveline Interieur, Framework Studio, HIP Studio, Judith van Mourik, Kate Hume, Kees Marcelis, Linda Lagrand, RA Studio, Remy Meijers, Robert Kolenik, Roelfien Vos, Ruud van Oosterhoud, Stock Interiors, Studio Mariska Jagt, Wolterinck Design Studio. Lees hier meer over de 18 interior designers en hun plannen voor Salon Residence 2017.

  Robert Kolenik

Kamer van de Toekomst
Subtiele kleuren en natuurlijke materialen zie je steevast terug in zijn ontwerpen. De natuur is dan ook de grootste inspiratiebron voor Robert Kolenik.

Even voorstellen 
Een interieurontwerper en product designer gevestigd in Amsterdam, met een warme, luxueuze en internationale signatuur. De jonge designer toont zijn respect voor de natuur onder de naam Kolenik Eco Chic 
Design. ‘Wie vandaag de dag ontwerpt, kan niet meer om duurzaam design heen. Sterker nog,
cradle-to-cradle, dus duurzame ontwikkeling van het complete interieur, wordt de standaard.’ 

Wat ga je doen tijdens Salon?
‘Door de vele impulsen die wij dagelijks binnenkrijgen, verlangen we naar een punt van rust. De Kamer van de Toekomst toont daarin alle mogelijkheden. Van fijnstofvrije lucht tot de juiste luchtvochtigheid en goede akoestiek en noviteiten die jou in balans brengen met je huis en jezelf. Dat is de nieuwe luxe.’

Partners op Salon Residence
4SeasonsSpa
Bowers & Wilkins
CPS interieurs
FreshBed
Green Art Solutions
Morelight
Mutrox Soundproof Solutions
Noort Interieur
Stone Natural Class
Studio Rublek
Ten Napel Schilderwerken
Tesla
Van Boven

kolenik.com