Schramm Basis: stel uw eigen bed samen

Het beddenprogramma Basis is één van de twee grote beddenlijnen van Schramm en omvat vanzelfsprekend het Schramm-slaapsysteem, dat bestaat uit een matras en een boxspring, waarborg voor een hoog slaapcomfort. Basis biedt tal van variatiemogelijkheden met een ruime keuze aan hoofdeinden, voeteinden, paneelovertrekken, volants of bedrokken, die gecombineerd kunnen worden met verschillende paneelhoogten (Basis 12, 18 en 25). U kiest de bedcomponenten van uw voorkeur en Schramm maakt voor u het gewenste, unieke exemplaar. Als u kiest voor Schramm Basis, dan kiest u voor een uiterst functioneel slaapcomfort en tegelijkertijd ook voor een duurzame bedvormgeving.

Drie kenmerken

Het Basis-bed valt op door drie kenmerken:

  • De constructieve eenheid van boxspring en bedframe. De ondervering is ietwat verdiept ingebouwd dankzij de luxueuze verwerking door de stoffeerders van Schramm. Zo ontstaat er een soort van inlegschaal, waarin de matras veilig en optisch correct ligt. Dit principe is doorslaggevend voor het aanzien van het bed, want alleen daardoor kan de matras rondom vrij en vlak op de boxspring liggen.
  • De vlakke ligging van de matras op de boxspring (Basis 18 of 25) verzekert u van de mogelijkheid om van een lits-jumeaux twee optisch en functioneel volwaardige bedden te maken.
  • Een gestoffeerd paneel van 12, 18 of 25 cm hoogte, dat indien gewenst ook achter een bedrok of volant kan verdwijnen. De stoffering is afneembaar. Het gebruik van leer of de aanlevering van eigen stof behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast de niet-verstelbare boxspring en het met de hand verstelbare hoofdeinde bieden de modellen Basis 12, 18 en 25 ruim keuze uit elektrisch verstelbare boxsprings, die met het bedframe een constructieve eenheid vormen.