Schramm Gala: creëer uw eigen bedombouw

Schramm Gala bestaat uit meerdere bedcomponenten, die in vele vormen verkrijgbaar zijn, zodat u uw eigen bedombouw kunt creëren. U hebt de keuze uit paneelvormen, volants, poten of wielen en uiteraard diverse hoofdborden. Elk deel vormt een afzonderlijk onderdeel van het Gala-bedframe, waarin het Schramm-slaapsysteem geplaatst wordt. Dankzij de ruime variatiemogelijkheden van het modulesysteem kunt u uw individuele, unieke bed samenstellen en zorgt het inlegboxspringsysteem voor het onovertroffen Schramm-slaapcomfort. Bij Schramm Gala zijn de boxspring en het bedframe niet met elkaar verbonden, waardoor een niet-verstelbare boxspring altijd gemakkelijk kan worden vervangen door een motorisch verstelbaar exemplaar.

Unieke elementen

  • De paneelvormen zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogten (16, 19 en 28 cm), elk leverbaar in stof, hout of lak. Schramm biedt u de keus uit verschillende houtsoorten en maakt uw bed in iedere kleuren- of beitsteint die u maar wenst, individueel afgestemd op het interieur van uw slaapkamer.
  • Het assortiment bevat ongeveer twintig hoofdborden voor de individuele vormgeving van uw bed. Pootjes en wielen in uiteenlopende materialen en vormen ronden het grote scala aan modules af. Het deelbare tweepersoonsbed met een doorlopend hoofdbord vergemakkelijkt het bed opmaken en het schoonhouden onder het bed. Elke bedhelft is dan uitgerust met vier gesynchroniseerde wielen. Die deelbaarheid is ook mogelijk bij een Gala-tweepersoonsbed zonder hoofdbord of met twee hoofdborden.
  • Het uitgebreide, hoogwaardige assortiment bedlinnen maakt de individuele vormgeving van uw bed compleet. U kunt kiezen uit verschillende stoffen, kleuren en verwerkingsdetails, zoals platte volants of knoopranden.