Schramm Grand Cru

Als sinds 1923 ontwerpt Schramm top kwaliteit boxspring bedden. Hand gemaakt met de beste materialen. Na het succes van de dubbele matras, de boxspring, is het nou tijd voor de 3 voudige matras technologie. De Grand Cru maakt gebruik van dit gepatenteerde drie voudige matras systeem.

De pocketveren in de boxspring zijn zo aangepast dat ze de siluette tussen matras subtiel ondersteunen zodat de Grand Cru No1 boven matras zich nog beter aan uw lichaam kan aanpassen. Hierdoor ontstaat een ongekend comfortabele slaap ervaring.

De kenmerken

  • De Grand Cru kent vijf modellen. Deze modellen onderscheiden zich van elkaar door de fraai vormgegeven hoofdborden. Deze hoofdborden zijn naar eigen keuze te stofferen.
  • 100 manuren werk per bed. De stoffeerders van Schramm besteden maar liefst 100 uur arbeid aan uw bed. Hierdoor kunnen ze de kwaliteit leveren die u mag verwachten van een bed uit het top segment.
  • Ervaar echt koninklijk slapen met de verstelbare Grand Cru matras. Positioneer uw matras geruisloos in de door u gewenste positie voor een echt luxueuze slaap ervaring.