Exclusieve collectie slaapsystemen van topmerken

Slaapsystemen

Bij Bröring vindt u altijd het slaapsysteem dat voor u gemaakt is. We hebben een unieke en ruime collectie bedden en matrassen van meerdere topmerken. Merken waarmee we elke kritische slaper een oplossing kunnen bieden. Het eerste wat onze slaapadviseurs doen, is luisteren. Ze zijn benieuwd naar uw fysieke kenmerken en slaapgewoonten en welk slaapsysteem u gewend bent. Op basis daarvan komt u samen met de adviseur tot een keuze. Bröring trekt daar graag alle tijd voor uit. Het zal u overigens verbazen hoeveel slaapsystemen er opgesteld staan in onze showroom. Daardoor hebt u de exclusieve mogelijkheid om in één showroom tientallen verschillende slaapsystemen te vergelijken. U bent van harte welkom!

FreshBed, innovatief en compleet slaapsysteem

Het principe: een bed met een ingebouwde temperatuurregeling, zodat u een optimaal en gezond microklimaat hebt in uw eigen bed. Getest door de meest kritische slapers heeft dit systeem haar efficiency bewezen. FreshBed wordt uitsluitend geleverd als compleet slaapsysteem met de bijbehorende speciaal ontwikkelde matrassen en topmatrassen. De Stand Alone is geschikt voor plaatsing in een bestaande bedomranding, bedombouw of ledikant.

Boxsprings

Boxsprings zijn ongekend populair dankzij het feit dat de boxspring fungeert als een soort schokbreker voor de eigenlijke matras. Bröring is officieel dealer van Vispring, Schramm, Kuperus en Magnitude. In combinatie met de juiste matras bieden boxsprings een perfecte ondersteuning, optimaal comfort en een uitstekende vochtregulatie en ventilatie. De brede keus in luxe bekledingsstoffen en de oneindige mogelijkheden met hoofd- en voetborden maakt een ledikant overbodig. Dat zijn ook de redenen dat boxsprings vaak terug te vinden zijn in hotels. Boxsprings zijn echter ook als inzetboxspring geschikt voor inbouw in elk ledikant. Bröring laat u kennismaken met de exclusiefste topmerken als het gaat om boxsprings. Merken met ieder voor zich sprekende kenmerken bepalen het verschil in comfort, uiterlijk, levensduur en prijs. Ook een elektrische boxspring of een boxspring met comfortlift (een ‘hoog-laagbed’) behoort tot de mogelijkheden.

Unieke lattenbodems van Swissflex

Een hoogwaardige matrasdrager is bepalend voor het comfort van uw slaapsysteem. Daarom adviseert Bröring graag een lattenbodem van Swissflex. Dit toonaangevende merk uit Zwitserland past het principe van de balansbodem toe. Op welke manier en op welk deel van de lattenbodem u ook ligt, de tegendruk is altijd gelijk. Ook aan de zijkanten. We laten u bij Bröring graag de meest luxe uitvoering van de lattenbodem zien. Een topmodel dat dankzij vier motoren volledig verstelbaar is. Verbeter uw nachtrust met een lattenbodem van Swissflex!