Swissflex Ambiente 500 – smaakvolle design-accessoires

Kies voor grenzeloos comfort met frameloze lattenbodem, een strak en tijdloos design, harmonieuze luxueuze materialen en fascinerende kleurinterpretaties. Optimaal comfort in combinatie met een luxe uitstraling, waarbij de lattenbodem optisch lijkt te zweven. De bedden uit de Ambiente-lijn hebben een licht en slank design, brengen een modern en ongecompliceerd levensgevoel over en combineren alle voordelen die het merk Swissflex te bieden heeft. Een voorbeeld hiervan is het Side Moving System, dat het mogelijk maakt om van een tweepersoonsbed heel eenvoudig twee eenpersoonsbedden te maken.

Accessoires

De Swissflex Ambiente-lijn biedt verschillende accessoires voor uw bed, waarmee u uw eigen designmeubel kunt maken en het slaapcomfort zowel optisch als functioneel nog meer kunt verhogen. De accessoires worden vervaardigd in samenwerking met ontwerper Sascha Ulber en met liefde voor kwaliteit:

  • De perfect bij de lattenbodem passende designpoten versterken de zwevende uitstraling van de lattenbodem. Het dragende deel is van aluminium, de poot van hout of aluminium. Als verfraaiing zijn de designpoten beschikbaar in verschillende aluminium lengteprofielen.
  • Het prachtig vormgegeven Ambiente-hoofdbord heeft een markante uitstraling: het maakt van de lattenbodem op poten een waar designbed en is ook verkrijgbaar in de mooiste Kvadrat-stoffen.
  • De elegante nachttafels vormen naast de functionele kwaliteiten ook optisch een bijzondere verfraaiing. De zijtafel is voorzien van een schuiflade en een optionele leeslamp kan direct aan de nachttafel bevestigd worden.