Swissflex Swissbed – complete bedden

De uitbreiding met de beddenlijn Swissbed is het antwoord op de duidelijke trend richting complete bedden met een warm uiterlijk. Een ander voordeel van de Swissflex-beddenlijn is de bekleding uit de stoffencollectie, die onder meer stoffen van het gerenommeerde merk Kvadrat omvat. De bekleding is afneem- en verwisselbaar en kan worden gereinigd. Dit onderstreept bovendien de duurzaamheid van het product.

Modellen

  • Het model ‘Swissbed Silhouette’, met zijn heldere lijnen en subtiele design, is de moderne uitvoering. Innovatief is het zwevende effect, waarbij de poten niet zichtbaar zijn.
  • Het model ‘Swissbed Expression’ wordt daarentegen gekenmerkt door een imposant design, dat comfort en warmte ademt.
  • ‘Swissbed Classic’ heeft een elegante uitstraling en valt vooral in de smaak dankzij het hoofdbord in hout-look. Het model is sierlijk en daardoor ook ideaal voor kleinere ruimtes.
  • Het model ‘Swissbed Lounge’ is een upgrade voor de vrijstaande Swissflex-lattenbodems Uni 22 bridge en Uni 20. Hoofdborden van massief hout-fineer kunnen direct op de lattenbodem gemonteerd worden en ook nachttafels, lampen en bedpoten kunnen naar wens geïntegreerd worden.