Four Leaves: een luxe en duurzaam lifestyle merk in beddengoed en handdoeken.

Give back, sleep better.

Het positieve effect dat een goede nachtrust of een verkwikkende douche op je leven heeft, kan nu ook bijdragen aan het leven van een kind ergens anders ter wereld! Met de aankoop van een luxe  Four Leaves beddengoed- of handdoekenset geniet je nog meer van die momenten én doneer je een speciaal ontwikkelde slaapzak of handdoek aan een weeshuis in Sri Lanka, het geboorteland van Shiran Gort, founder van het merk.

Door de mode-achtergrond van het hele team voegt het merk beleving toe aan de beddengoed- en handdoekenmarkt, iets wat uniek is in de branche. Niet alleen het persoonlijke verhaal en de vooruitstrevende visie op de producten spelen hierbij een rol, maar ook de zorg voor de verpakkingen, fotografie & video maken Four Leaves tot een eigenzinnig lifestyle merk.

Four leaves met kinderen

A good day starts at night

De Four Leaves collectie bestaat uit een lijn voor volwassenen en voor kinderen en komt in diverse kleuren geïnspireerd op de moderne architectuur en de prachtige natuur van Sri Lanka. Alle producten zijn duurzaam geproduceerd met aandacht voor kwaliteit, vakmanschap en detail.

Je herkent het lifestyle merk aan de vier blaadjes die als branding op de producten zijn afgebeeld. Deze vier blaadjes refereren aan de vlag van Sri Lanka en zijn een verwijzing naar de vier deugden van het boeddhisme: naastenliefde, compassie, medevreugde en gelijkmoedigheid. In ons drukke leven vergeten we nogal eens om de tijd stil te zetten. Four Leaves ziet onze bad- of bedroutines als momenten voor bezinning, waarmee je je oplaadt met positieve energie en waarbij je ook nog eens iets teruggeeft. Het motto van Four Leaves is dan ook: Give back, sleep better.