Vispring, handgemaakt van de allerfijnste natuurlijke materialen

Sinds 1901 maakt Vispring ― op maat en met de hand ― de mooiste boxsprings ter wereld van uitsluitend natuurlijke materialen. Daarom vindt u de bedden van Vispring bij Bröring, de enige geselecteerde boutique-dealer in de Benelux. U bent van harte welkom om uw vragen te stellen aan onze deskundige adviseurs. Of kom de gehele collectie ervaren in onze showroom!

Ambachtelijk en exclusief

De volledig op uw wensen aangepaste matras wordt met de hand gemaakt en heeft een glad en veerkrachtig oppervlak dat borg staat voor ongekend comfort. U kunt kiezen uit één of twee lagen met pocketveren ― de “Visprings” ― afhankelijk van het gewenste slaapcomfort. De veren passen zich perfect aan het gewicht en de beweging van de slaper aan, waardoor de gehele op maat gemaakte matras uitermate comfortabel is. Voor de verschillende lagen vulling gebruikt Vispring alleen de zuiverste natuurlijke materialen die het comfort verhogen en de ventilatie en de warmte- en vochtregulering bevorderen. De verschillende lagen vulling worden vervolgens bekleed met kwaliteitsstoffen die zorgen voor de luxueuze uitstraling van de matras. Vervolgens zorgt de boxspring voor de perfecte extra stabiliteit en ondersteuning.


Unieke garantie

Vispring biedt klanten graag zekerheid bij hun aanschaf. U krijgt de unieke omruilgarantie van 90 dagen die ingaat, zodra het bed van uw keuze bij u thuis staat. Bovendien krijgt u garantie voor de levensduur van de matras!

Vispring modellen