ABYSS & HABIDECOR ’s Werelds verfijnste badtextiel.

Abyss & Habidecor 

is wereldwijd het summum op gebied van badtextiel en de trots van het exclusieve Portugese Celso de Lemos. Al veertig jaar zetten zij met dit merk de standaard in badtextiel op het meest luxueuze niveau. Werkend met de beste selectie van natuurlijke grondstoffen en de meest geavanceerde productietechnieken. Naast flagship stores in New York en Beijing heeft ook Bröring in Amsterdam,  als enige in Nederland, een exclusieve shop-in-a-shop geopend met de volledige collectie van dit exclusieve merk.

Abyss & Habidecor badtextiel

Het assortiment bestaat uit handgemaakte handdoeken, badjassen en badmatten uit de allerfijnste Egyptische Giza 70 ELS-katoen. Dit katoen, met de langste vezels (ELS 37 mm), is geweven uit de beste garens die je voor textiel kunt gebruiken: uiterst zacht, sterk, licht, duurzaam en absorberend. De handdoeken, badjassen en badmatten worden in eigen atelier gemaakt, met ook andere prachtige natuurlijke materialen zoals zijde en linnen. Het assortiment laat een schitterend kleurenpalet zien van meer dan zestig warme tinten, geïnspireerd door kruiden, zonsondergangen en rijk gekleurde stenen uit alle werelddelen. Ook op lange termijn zijn de textielen zeer kleurvast en chloor en Uv-bestendig. Elk product wordt zorgvuldig met de hand afgewerkt en kan op klantwensen worden afgestemd.

Alle producten van Abyss Habidecor zijn ‘made in Portugal’ voldoen aan de Oeko-Tex Standaard 100. Dat garandeert veilige producten en een verantwoorde productie.