MATRASSEN

Matrassen van topkwaliteit

Goed slapen begint bij een passend matras. Of het nu is voor een boxspring of lattenbodem. Bröring biedt een uitgebreide collectie aan hoogwaardige matrassen. Naast topkwaliteit matrassen van gerenommeerde merken als SwissflexSchramm, Kuperus en Magnitude brengt zij eigen labels Bröring Premium en Bröring Natural op de markt. Een innovatie vanuit 90 jaar expertise- en ontwikkeling op gebied van slaapverbetering en slaapcomfort. Het perfecte matras? Dat is persoonlijk en daarom voor iedereen anders. Komt u proef liggen?

Waar let u op bij de keuze van een matras?

Materiaal. U kunt kiezen uit diverse materialen: matrassen gemaakt van een kern van pocketvering, multi-pocketvering, latex of druk verlagend traag schuim. Ieder materiaal heeft haar eigen unieke beleving, eigenschappen en comfort. Daarnaast heeft u de keuze voor een vaste of afneembare hoes.

Hardheidsgraad. Matrassen zijn verkrijgbaar in vier hardheden, afhankelijk van uw lichaamsgewicht, lengte, postuur en persoonlijke voorkeur. Het ideale matras ondersteund uw lichaam en is comfortabel, waarbij schouders en heupen comfortabel in het matras ‘weg zakken’, terwijl de onderrug goed ondersteund wordt.

-Prijsklasse vanaf:  500€  1000€ 1500€  2000€

Broring premium matras