Klantenservice

Bröring heeft service hoog in het vaandel staan. Neem bij vragen altijd even contact met ons op!

Contact
Eén van de grote voordelen van Bröring is dat we gewoon een winkel hebben waar u met al uw vragen terecht kunt. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of even een e-mail sturen. U kunt ook langskomen in onze winkel aan het Gelderlandplein in Amsterdam. Kijk hier voor de contactinformatie van Bröring.

Openingstijden
Maandag: 12.00 – 19.00
Dinsdag: 09.30 – 19.00
Woensdag: 09.30 – 19.00
Donderdag: 09.30 – 19.00
Vrijdag: 09.30 – 19.00
Zaterdag: 09.30 – 18.00
Zondag: 12:00 – 17:00

Parkeren en bereikbaarheid
Bij ons op winkelcentrum Gelderlandplein is altijd voldoende parkeergelegenheid. Gemakkelijk te bereiken en in de parkeergarage onder het winkelcentrum kunt u de eerste 1,5 uur gratis parkeren.
Parkeren in P1 (ingang Van Leijenberghlaan) is altijd de eerste 1,5 uur gratis – parkeren in P2 en P3 (ingang Loowaard) is maar liefst de eerste 2,5 uur gratis. Daarna gelden voor P1, P2 en P3 de tarieven van Q-Park.

Nieuwsbrief
Wilt u nieuws en aanbiedingen ontvangen? Geef u dan op voor de Bröring Nieuwsbrief (rechts bovenaan deze pagina).

Verzending
De bestelde artikelen worden door Post NL of door onze eigen Bröring bezorgdienst bij u aangeboden. Indien Bröring zelf bij u bezorgt bellen wij u voor het maken van een afspraak. Bij het bestellen geeft u aan op welk adres u de goederen bezorgd wilt hebben. Dit kan uw huisadres zijn, maar mag bijvoorbeeld ook uw werkadres zijn. Bij de artikelen staat een indicatieve levertijd. Wij doen ons uiterste best de bestelling binnen die termijn aan u te leveren. Indien wij niet op tijd kunnen leveren krijgt u van ons per omgaande schriftelijk of telefonisch bericht. Voor bestellingen worden geen verzendkosten gerekend.

Cadeauservice
Indien u iemand wilt verrassen kunnen wij uw cadeau feestelijk verpakken. U vult bij het verzendadres de gegevens van de ontvanger in en wij sturen de goederen rechtstreeks op. De factuur sturen wij apart naar uw eigen adres.

Betaling
Bij Bröring betaalt u veilig en gemakkelijk via de internetkassa van de ING bank. U kunt betalen met iDeal en de creditcards Visa en Mastercard & Bancontact.

Algemene voorwaarden
Lees voor de precieze voorwaarden hier de algemene voorwaarden van Bröring Slaapcomfort.

Privacy-beleid
Bröring gaat voorzichting met uw belangrijke gegevens om. Lees er meer over in ons Privacy-beleid.

Kleurverschil
Kleuren die u op uw computerscherm ziet, in onze webshop, zijn afhankelijk van instellingen en kwaliteit van uw apparatur en kunnen daarom afwijken van die in de realiteit.

Garantie
Bij Bröring verkopen we alleen kwalitatief hoogwaardige producten, waar we zelf achter staan en die we zelf getest hebben. Mocht een van onze producten toch binnen een onredelijke termijn gebreken vertonen, neem dan altijd contact met ons op en kom bij voorkeur even met het product langs.
Wanneer dit binnen de door de fabrikant gestelde garantietermijn valt sturen wij het op. Wanneer het buiten de fabrieksgarantie en/of de voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen valt zoeken we samen naar een oplossing.

Ruilen
Bent u toch niet helemaal tevreden met een product dat u bij ons gekocht heeft? Of had de jarige dit geschenk al? Ruilen is in de winkel altijd mogelijk wanneer het product ongeopend en onbeschadigd is. Aanbiedingen zijn hiervan uitgezonderd.
Wij wijzen u er uitdrukkelijk op dat kussens, dekbedden & matrassen uit hygiënisch oogpunt nooit geretourneerd kunnen worden.

Retourneren
Wilt u een via onze webwinkel gekocht product toch niet houden? Wanneer het product ongeopend en onbeschadigd is, kunt u het binnen 30 werkdagen, zonder opgaaf van redenen terugsturen, waarna u uw geld teruggestort krijgt. Dat is 16 dagen langer dan de wettelijk verplichte afkoelingsperiode.

U volgt de volgende procedure; u gaat naar de webshop van Bröring en klikt helemaal onderaan de pagina op ‘contact’. U vult uw gegevens in en vermeldt daarbij om wat voor artikel het gaat, en of u het artikel wilt terugsturen of dat u er een probleem mee hebt. Bröring zal u zo spoedig mogelijk antwoorden over de te volgen procedure en u een retouradres doen toekomen, of een oplossing voor uw klacht aanbieden.

Ook biedt Bröring u de mogelijkheid om artikelen die u in de online webshop hebt gekocht in de winkel te ruilen of te retourneren. In de winkel kunt u een andere kleur kiezen of iets ruilen voor een ander artikel. Wilt u de artikelen niet ruilen maar retourneren, dan krijgt u uw geld direct terug. Wij raden u aan eerst even telefonisch contact op te nemen met de winkel. Dit om te informeren of het artikel dat u wenst op voorraad is. Neem altijd de factuur mee als u een artikel in de winkel wilt ruilen of retourneren.