Welkom bij Bröring, slaap- en woonspecialisten sinds 1929!

Bröring, vakspecialisten in slapen en wonen

Ontdek de wereld van Bröring voor gezond slapen en mooi ontwaken, vol ideeën en inspiratie over slapen, ontspannen en genieten. Bröring verzekert u van een royale keuze uit bijzondere en gerenommeerde merken op het gebied van slaap- en kastsystemen, woontextiel en -accessoires, bed- en badlinnen, dekbedden en kussens. De afdeling bed- en badmode is uw bezoek meer dan waard. Er wordt gezegd dat Bröring de mooiste en meest verrassende collectie van Nederland voert. Bröring is heel benieuwd of u dat ook zo ervaart. De merken die Bröring voert zijn bijzonder, omdat ze het begrip ‘uitstekend’ betaalbaar maken, een optimale prijs-kwaliteitverhouding hebben, maatwerk bieden of het beste en mooiste bieden in hun specialisatie. Bröring werkt graag samen met innovatieve bedrijven die slaapverbetering en -comfort in hun vaandel hebben. Bröring staat garant voor persoonlijke aandacht, veel keus in exclusieve merken en luxueuze producten en een uitstekende service op maat. Sinds 1929 vakspecialist in slapen en wonen, gevestigd op een prachtige locatie in Amsterdam!

Deskundig advies

Lysdrap 400tcIn de verzorgde en ruime showroom van Bröring wordt u hartelijk ontvangen door onze adviseurs die de tijd voor u hebben en nemen om goed naar u te luisteren. Ze verstaan hun vak en beschikken over veel kennis en ervaring. Ze weten wat er te koop is en denken in oplossingen. Trends en ontwikkelingen in Nederland worden nauwlettend gevolgd om u altijd de meest actuele collecties te kunnen bieden.

Samen met u gaan onze deskundige adviseurs aan de slag om te komen tot een advies waar u blij van wordt. Bijna niets is namelijk zo persoonlijk als de aanschaf van een bed of matras. Dit luistert heel nauw en daarom biedt Bröring maatwerk.

Niet alleen met advies, maar ook met collecties die maatwerk bieden, of het nu gaat om een hoofdkussen, boxspring, matras, inloopkast of complete slaapkamer. De adviseurs van Bröring hebben ook gevoel voor materialen, kleuren, stijl en inrichting. Een kast die volledig naar uw wensen is ingedeeld en de beschikbare ruimte optimaal benut, stellen ze graag voor u samen. Geen uitdaging is te groot!

Bezorging en afvoering

De bezorgers van onze eigen buitendienst hebben een uitstekende reputatie in vakmanschap en service. Zij weten hoe belangrijk het is dat u volledig tevreden bent. Niets is hen of Bröring dan ook te veel. Bröring geeft om het milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft de aandacht. Daarom draagt Bröring zorg voor het afvoeren van uw oude bed. De verschillende onderdelen van uw oude bed worden gescheiden en bij verantwoorde afvalverwerkers aangeboden voor recycling.

Professionele matrasreiniging

Bröring is werkelijk uniek. Zo houdt het wat Bröring betreft niet op na aanschaf van uw bed of matras. Bröring is de enige beddenspeciaalzaak in Nederland die u de mogelijkheid biedt om uw matras na verloop van tijd volledig en professioneel te laten reinigen bij u thuis. We wassen en poetsen in ons dagelijks leven namelijk alles, behalve de matras. Met Bröring Premium Bed Care houdt u uw bed ècht schoon en gezond!

Bezoek

Maak op onze website kennis met Bröring of kom naar de showroom aan het Gelderlandplein te Amsterdam, een prachtige locatie met een aantrekkelijk overdekt winkelcentrum dat aan alle kanten luxe en exclusiviteit uitstraalt door de vele bijzondere winkels. Bröring is zeer goed bereikbaar. In de parkeergarage onder het winkelcentrum kunt u gemakkelijk parkeren, de eerste 1,5 uur zijn gratis. We zien u graag in onze showroom!