Beddenwinkel Amstelveen

Wilt u een bed kopen in Amstelveen? Dan staat u op het punt om een belangrijke keuze te maken! Het bed waar u op slaapt, heeft namelijk veel invloed op de kwaliteit van uw nachtrust. Het is dan ook belangrijk om voor een bed te kiezen dat goed op uw lichaam en wensen aansluit. Doordat u bij onze beddenwinkel in Amstelveen alleen bedden van de hoogste kwaliteit krijgt, loopt u minder risico op lichamelijke klachten als rugpijn. Daarnaast voorzien we u bij Bröring van het beste advies. Zo kiest u altijd voor een bed dat bij u past.

Onze sfeervolle beddenwinkel in Amstelveen

Bezoekt u de beddenwinkel van Amstelveen, dan bezoekt u een moderne winkel met een sfeervolle uitstraling. Bröring is namelijk opgericht in 1929 door de gelijknamige familie Bröring. Dat Bröring ontstaan is als hecht familiebedrijf, merkt u ook vandaag de dag nog terug aan de sfeer die in onze winkel heerst. Aanvankelijk was het bedrijf gespecialiseerd in woonaccessoires en textiel. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in bedden in Amstelveen. In onze sfeervolle winkel vindt u bedden van alleen de hoogste kwaliteit. U kunt de bedden ter plekke uitproberen, om zo na te gaan welk bed het best op uw wensen aansluit.

Wilt u vooraf een indruk opdoen van de sfeer in onze winkel? Bezoekt u onze winkel dan virtueel! U kunt de winkel helemaal virtueel doorlopen en de verschillende bedden uit ons assortiment ook op deze manier bekijken.

bed kopen in Amstelveen

Waarom kiest u voor de beste bedden van Amstelveen?

Er zijn verschillende redenen waarom het zeer belangrijk is om voor het juiste bed te kiezen. Omdat een slecht bed uw lichaam niet voldoende ondersteuning biedt, kan dit zelfs tot klachten als rugpijn leiden. Een goed bed biedt u precies genoeg ondersteuning, waardoor u niet alleen comfortabel ligt, maar ook minder kans op lichamelijke klachten heeft. Bij de beddenwinkel in Amstelveen hebben we een ruime collectie bedden. Welk bed het meest geschikt is, is afhankelijk van uw lichaam en van uw persoonlijke wensen. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Bij Bröring voorzien we u van het beste advies, waardoor u een geschikt bed kiest.

In onze beddenwinkel in Amstelveen vindt u duurzame bedden

Kiest u voor onze bedden in Amstelveen, dan krijgt u een bed dat volledig met de hand is gemaakt. Waarom wij alleen ambachtelijke bedden aanbieden? Dat omdat machines simpelweg nog niet in staat zijn om een bed van dezelfde kwaliteit te produceren. Aan ieder onderdeel van het bed wordt weer ontzettend veel aandacht besteed.

Daarnaast bieden wij niet alleen ambachtelijke matrassen en bedden aan, maar hebben we ook voor duurzaam gekozen. De meeste matrassen uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld helemaal te recyclen. Daarnaast zijn de natuurlijke materialen waarvan de bedden gemaakt worden in de meeste gevallen ook een stuk gezonder voor uw lichaam.

Verschillende merken in de beddenwinkel in Amstelveen

Bij Bröring kunt u alleen kwaliteitsbedden bestellen. Maar aan welke merken kunt u dan denken? Onder andere aan merken als Freshbed, Vispring en Schramm. Dat zijn stuk voor stuk merken van zeer hoge kwaliteit. De bedden in Amstelveen die wij in onze collectie op hebben genomen zijn overigens uitvoerig getest.

Nog een uitstekend merk dat u in onze winkel terugvindt, is Kuperus. Dit is een merk dat bedden op maat produceert. Koopt u een bed van Kuperus, dan krijgt u een matras dat helemaal op basis van uw lichaamsvorm geproduceerd is. Komt u langs onze beddenwinkel in Amstelveen, dan kan een adviseur u uitgebreid over de mogelijkheden vertellen. Wij gaan samen met u na welk bed het best bij u past, op basis van uw wensen.

Bent u benieuwd naar de merken die u in onze winkel aantreft? Ieder beddenmerk dat we aanbieden, heeft een eigen pagina op onze website gekregen. Zo leest u alles dat u over het merk moet weten. Daarnaast kunt u ook altijd een van onze specialisten benaderen als u meer wilt weten over een bepaald merk.

Bij ons krijgt u de beste service

Bestelt u een bed of kiest u ervoor om langs onze beddenwinkel in Amstelveen te gaan? Hoe dan ook, krijgt u bij Bröring altijd de beste service. Als u onze winkel bezoekt, zal een van onze specialisten u graag meer vertellen over de verschillende merken en bedden. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de bedden uit ons assortiment. Ook voor vragen over onze webshop of over Bröring zelf kunt u gerust contact met ons opnemen.