Beddenwinkel Amsterdam Oost

Als u in Amsterdam Oost woont en op zoek bent naar een nieuw bed, dan bent u bij Bröring aan het juiste adres. Het kiezen van een bed is een belangrijke beslissing. Een bed is sterk bepalend voor de kwaliteit van uw nachtrust en daarmee voor de kwaliteit van uw dag. Een goed bed ligt comfortabel en zorgt ervoor dat u heerlijk en diep kunt slapen. Terwijl een verkeerd bed kan leiden tot wakker liggen, transpireren en zelfs tot lichamelijke klachten, zoals rugklachten. Wanneer u een bed van minder goede kwaliteit gewend bent en een aantal dagen op een écht goed bed slaapt, dan merkt u het verschil meteen. Wilt u voortaan comfortabel en ontspannen slapen? Kom eens langs bij Bröring, de beddenwinkel in Amsterdam Oost.

De beddenwinkel in Amsterdam Oost is een familiebedrijf

Bröring is in 1929 opgericht door de familie Bröring. Dat het om een familiebedrijf gaat, merkt u aan de warme inrichting en het gezellige karakter van onze winkel. Al zal niets doen vermoeden dat Bröring al bijna 100 jaar bestaat. Want de winkel heeft een moderne en eigentijdse uitstraling. U treft er een actueel assortiment aan van de beste en meest verfijnde bedden! Benieuwd naar de sfeer en de bedden in onze winkel? Komt gerust langs, of bezoek de winkel virtueel voor een eerste indruk.

Bij oprichting specialiseerde Bröring zich in textiel en woonaccessoires. In de loop der jaren werd de focus verlegd naar bedden en bedsystemen. Inmiddels hebben we de naam van beste beddenwinkel van Amsterdam Oost en misschien zelfs wel ver daarbuiten. Iedereen vindt in ons exclusieve assortiment bedden het bed dat dat voor hem of haar geschikt is. Bij Bröring kan een kwalitatief bed bovendien betaalbaar zijn en is de keuze altijd gebaseerd op een deskundig advies.

beddenwinkel Amsterdam Oost

Hoe ziet het beste bed eruit?

Welk bed het beste bed is, hangt af van uw lichaamsbouw, persoonlijke voorkeuren en eventuele lichamelijke klachten. Het beste bed is dus altijd een bed op maat en verschilt per persoon. Samen met u brengen we uw behoeften in beeld en komen we tot de bedden die daar het best op aansluiten. Dat zijn vrijwel altijd handgemaakte bedden. Want machinaal geproduceerde bedden kunnen de eigenschappen van onze ambachtelijk gemaakte bedden niet benaderen.

Bij Bröring voeren we uitsluitend uitstekende bedden van de beste merken. In onze collectie vindt u altijd het bed dat aan uw wensen en eisen voldoet. Zijn dat altijd dure bedden? Nee, ook met een beperkt budget zijn er kwalitatieve bedden te vinden die u verzekeren van een goede nachtrust.

Onze voorkeur voor duurzame materialen

Als Bröring vinden wij dat u het meest gebaat bent bij een bed van duurzame materialen. Die zijn beter voor uw gezondheid omdat ze bijvoorbeeld veel beter ventileren en geen chemische stoffen bevatten. Bovendien zijn ze bij vervanging beter te recyclen en daarmee minder belastend voor het milieu.

De verschillende merken uit ons assortiment

Bij onze beddenwinkel in Amsterdam Oost kunt u terecht voor veel verschillende merken bedden. Elk bed uit onze collectie is vooraf grondig door onszelf getest en heeft een optimale prijs kwaliteitverhouding. De bedden zijn handgemaakt en gaan zonder problemen jarenlang mee.

Neem het Belgische merk Magnitude. Een merk dat al sinds 1930 bestaat en sindsdien elk bed op ambachtelijke wijze produceert. Elk bed van Magnitude is volledig afgestemd op uw lichaam en eventuele persoonlijke wensen. Andere toonaangevende merken in onze Bröring collectie zijn Kuperus, Schramm, Swissflex, Carpe Diem, Vispring en Freshbed.

Of u nou een matras of een boxspring koopt van deze merken, de kwaliteit is altijd gewaarborgd.

Wilt u meer weten over de verschillende merken die we bij Bröring aanbieden? U vindt van elk merk een uitvoerige beschrijving op onze website. Natuurlijk kunt u voor een persoonlijk advies of gesprek altijd terecht bij een van onze specialisten.

Persoonlijk advies

Wilt u beter slapen en zoekt u een nieuw bed? Besef dat de keuze voor het beste bed belangrijk is en jarenlang slaapcomfort kan betekenen. Bij onze beddenwinkel in Amsterdam kennen we onze verschillende beddenmerken als de beste. Twijfelt u over uw huidige bed en wilt u weten wel bed beter aansluit op uw wensen? Kom dan eens bij ons langs. Samen met een deskundig adviseur kijken we naar uw lichaamsbouw, eventuele lichamelijke klachten en aanvullende wensen. En komen we tot het type bed dat voor u het meest geschikt is. Met de juiste hardheden, de juiste materialen en passend bij uw budget.

Heeft u vragen over onze beddenwinkel in Amsterdam Oost of over een van onze bedden, matrassen of andere producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u direct en ontvangen u graag in onze showroom.