Beddenwinkel van Amsterdam

Maak een afspraak Bekijk de matrassen collectie

Beddenwinkel Amsterdam

Woont u in of nabij Amsterdam en bent u van plan om een bed te kopen? Bröring is dé beddenwinkel van Amsterdam. Een bed draagt direct bij aan een goede nachtrust. Daarom is het kiezen van het beste bed een belangrijke beslissing, waar u jaren plezier van zult hebben.

Wie op een bed van lage kwaliteit slaapt, ervaart daar veel ongemak van, elke nacht weer. U valt minder gemakkelijk in slaap, slaapt minder vast en het kan leiden tot klachten, zoals rugpijn. Daarom is het zo belangrijk dat u voor een bed met een hoog slaapcomfort kiest. Bij de beddenwinkel van Bröring vindt u alleen merken van de hoogste kwaliteit, die een goede nachtrust garanderen. Een kwalitatief bed kopen, doet u het best bij Bröring!

De beste beddenwinkel van Amsterdam?

De familie Bröring startte in 1929 met een winkel in textiel en woonaccessoires. Inmiddels is Bröring een begrip als beddenwinkel in Amsterdam en omstreken. Een familiebedrijf waar u als klant de hoogste eisen aan mag stellen en de beste persoonlijke service kunt verwachten.

Omdat een bed een belangrijke investering in uw gezondheid is, komen mensen vanuit heel Nederland naar Bröring, om daar het beste advies te krijgen en een bed te bestellen. Als Bröring voeren we uitsluitend producten van merken waar we zelf volledig achter staan en veel vertrouwen in hebben. Koopt u een bed in Amsterdam, bij Bröring? Dan bent u zeker van topkwaliteit.

De beste bedden worden met de hand gemaakt. Dat onze bedden door vakmensen worden gemaakt, merkt u aan het slaapcomfort. Geen enkele machine kan de unieke eigenschappen van onze ambachtelijk vervaardigde bedden evenaren. Wilt u het verschil zelf ervaren? Wij nodigen u graag uit om in onze beddenwinkel in Amsterdam te komen proefliggen.

Maak een afspraak Bekijk de Freshbed collectie

Duurzame materialen

De bedden in ons brede assortiment worden uitsluitend van duurzame materialen gemaakt. Dat spaart het milieu en de vaak natuurlijke materialen zijn ook beter voor uw gezondheid. Vrijwel alle matrassen in ons assortiment, zijn volledig recyclebaar. Uw slaapgenot gaat dus nooit ten koste van het milieu. Duurzaam betekent ook dat de bedden en matrassen jarenlang meegaan, zonder verlies van comfort. Vindt u het belangrijk om een duurzaam bed te kopen? Dan bent u in onze beddenwinkel in Amsterdam aan het juiste adres.

Op maat gemaakte bedden

Ook voor bedden op maat in Amsterdam kunt u bij onze winkel terecht. Sterker nog, de meeste bedden die wij aanbieden, worden voor u op maat gemaakt. Daarmee bent u er zeker van dat de bedden volledig aan uw persoonlijke wensen voldoen. Zoals de bedden van Kuperus, waarvan zelfs de vering van het matras wordt aangepast op de kenmerken van uw lichaam. Voorafgaand worden alle wensen en kenmerken uitvoerig in kaart gebracht met een adviseur van Bröring. Je wordt niet zomaar de beste beddenwinkel van Amsterdam.

Een bed kopen van een van de beste merken

Wilt u absoluut zeker zijn van een uitstekende nachtrust? In onze beddenwinkel in Amsterdam bieden we alleen de allerbeste bedden aan! Met merken als Kuperus, Freshbed, Vispring, Carpe Diem, Magnitude, Schramm en Swissflex.

Al deze verschillende merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Voor opname in ons brede assortiment bedden, zijn ze uitvoerig door onszelf getest. Ook in onze webshop vindt u uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. Bij Bröring kunt u er ook voor kiezen om uw bed online te kopen!

Bed kopen Amsterdam

Een bed kopen in Amsterdam? Wat is fijner om dat in een sfeervolle beddenwinkel te doen met veel keuze én de mogelijkheid om de bedden persoonlijk uit te proberen? Bröring is zo’n winkel, al sinds 1929. Anno nu is het een winkel met een warme, moderne en exclusieve uitstraling. Met een hoge persoonlijke service die erop gericht is om het best passende bed voor u samen te stellen.

Wilt u thuis alvast een indruk opdoen van de beste beddenwinkel van Amsterdam? Bezoek onze beddenwinkel dan virtueel.

De beste service en bedden op maat in Amsterdam

Wie bij Bröring een bed koopt, doet dat in de beste beddenwinkel van Amsterdam en omstreken. Dat merkt u vooral aan de vergaande service. In onze fysieke winkel staan onze specialisten altijd voor u klaar. Wij leiden u graag rond en geven u persoonlijk advies.

Wilt u bedden op maat laten maken in Amsterdam? Wij geven graag aan welke opties u heeft en voor welke beddenfabrikanten u kunt kiezen. Dat verzekert dat u een bed krijgt dat volledig aansluit op uw wensen. Niet voor niets staat Bröring bekend om de uitstekende bedden op maat!

Contact opnemen met Bröring kan op verschillenden manieren. Het liefst ontvangen wij u persoonlijk in onze beddenwinkel in Amsterdam. Maar ook telefonisch of via e-mail leggen wij u graag uit welke mogelijkheden u heeft als het om bedden op maat gaat.

Een bed kopen en ondertussen genieten van de allerbeste service? Dan kiest u voor Bröring, de beste beddenwinkel in heel Amsterdam.