Beddenwinkel Bergen aan Zee

Wat is belangrijk als u een beddenwinkel Bergen aan Zee zoekt? Een bed kopen doet u vaak maar enkele keren in uw leven, daarom is het belangrijk om goed te overwegen welk bed het beste is. Welk bed is het beste? Dat is helemaal persoonlijk. Bij Bröring, beddenspeciaalzaak Bergen aan Zee en omstreken, nemen wij graag de tijd voor u. Allereerst is het goed om te weten dat wij van Bröring veel topmerken in onze showroom hebben staan. U kunt komen proefliggen in onze beddenwinkel nabij Bergen aan Zee om zelf te ervaren wat een goed bed voor u kan betekenen.

Beddenspeciaalzaak Bergen aan Zee: Bröring

Bröring is dé beddenspeciaalzaak voor Bergen aan Zee en omgeving. Sterker nog; vanuit heel het land komen mensen naar Bröring. Wij bestaan al bijna 100 jaar en hebben ons in deze tijd ontwikkeld tot dé slaapspecialist van Nederland. Onze medewerkers weten alles over de nieuwste innovaties in bedden en over het effect van een kwalitatief bed. Veel lichamelijke en geestelijke klachten kunnen verlicht, verholpen of voorkomen worden door een goed bed. Wij geloven erin dat een goede nachtrust de basis is voor een goede dag. Maak een afspraak bij onze beddenspeciaalzaak in regio Bergen aan Zee.

Meer dan een beddenwinkel in Bergen aan Zee

Slaapconsult door een adviseur van onze beddenwinkel in Bergen aan Zee

U kunt zonder afspraak bij ons langskomen, maar het is handiger als u ons van tevoren even belt. Wij zorgen er dan voor dat wij de tijd voor u hebben en bereiden ons voor op uw komst. In het gesprek zullen wij u vragen stellen waarmee wij al een selectie van bedden kunnen maken. De keuze in onze beddenwinkel nabij Bergen aan zee is namelijk heel erg groot. U vindt bij ons bekende merken als Freshbed, Vispring, Carpe Diem, Kuperus, Magnitude,Schramm en Swissflex. Daarnaast maken wij ook onze eigen bedden, hierin zijn wij zeker uniek te noemen.

Meer dan een beddenwinkel in Bergen aan Zee

De kennis die wij opgedaan hebben en de feedback die wij van onze duizenden klanten krijgen, verwerken wij in onze eigen producten. Onder de naam Bröring Premium en Bröring Natural maken wij matrassen, kussens en meer. Van onze premium collectie mag u precies verwachten wat de naam belooft. De collectie bevat de beste kwaliteitsmatrassen die bestaan uit meerdere lagen. De matrassen worden ambachtelijk gemaakt door middel van hoogwaardige materialen, en dat met het oog op duurzaamheid. Wilt u een natuurlijk matras kopen? Dan komt u bij Bröring Natural uit. Samen met award winning matrassenmaker Harrison Spinks maken wij deze matrassen van pure, natuurlijke materialen. Er wordt geen lijm gebruikt, maar alles is genopt en doorgestikt.

Het gevoel dat een goed matras geeft

Veel mensen slapen, zonder het door te hebben, op een matras dat onvoldoende ondersteuning biedt of met een kussen dat niet de juiste dikte heeft. Klachten als zweten in bed, nek- en rugklachten of slaapproblemen; ze zijn vaak te herleiden naar het bed. Ervaart u klachten? Geef dit gerust aan bij onze specialisten. Zij weten alles van de producten. Zo bestaan er bedden waarin u niet transpireert, bijvoorbeeld die van het merk Freshbed. Deze zijn er zelfs met actieve luchtstroom voor een constante temperatuur en luchtvochtigheid. De innovaties binnen de beddenwereld zijn zeker niet gestopt, het is tijd dat u dit zelf ervaart. Kom langs bij Bröring, dé beddenspeciaalzaak voor Bergen aan Zee. Als u eenmaal proef ligt in een van de bedden die onze slaapadviseur voor u uitgekozen heeft, voelt u onmiddellijk welk bed het beste bij u past.

Bedden en bed accessoires

U weet nu dat u in onze beddenspeciaalzaak voor regio Bergen aan Zee de beste merken bedden kunt proberen, waaronder onze eigen twee productlijnen. U weet bovendien dat wij de tijd voor u nemen en dat onze specialisten samen met u op zoek gaan naar het beste bed. Bij de aanschaf van een nieuw bed komt echter veel meer kijken. Een bed bestaat immers uit meer dan een kussen en een matras. Ook in dekbedden, dekbedovertrekken, lakens, topmatrassen en andere accessoires leveren wij de hoogste kwaliteit. Heeft u altijd al eens willen voelen hoe Egyptisch katoen aanvoelt? Of hoe bedlinnen van echt Zwitsers satijn voelt? Onze beddenspeciaalzaak biedt een unieke ervaring en laat u kennis maken met een selectie van de mooiste producten die u nergens anders vindt.

Maak een afspraak bij onze beddenwinkel in regio Bergen aan Zee

Maak vandaag nog een afspraak om onze beddenwinkel te bezoeken. U kunt 7 dagen per week bij ons langskomen tijdens de openingstijden. Wilt u liever een keer ‘s avonds langskomen? Ook buiten onze openingstijden kunt u uw afspraak maken.

Plan direct uw afspraak in.