Beddenwinkel Bilthoven

Wanneer u op zoekt bent naar een beddenwinkel Bilthoven voor een nieuw matras, kussen, beddengoed of compleet nieuw bed, bezoek dan Bröring. In onze beddenspeciaalzaak Bilthoven vindt u dé topmerken voor bedden onder één dak. Wilt u in alle rust proefliggen en verschillende bedden testen? Of wilt u advies krijgen van een slaapspecialist? Bij Bröring kan het allebei. U kunt onze beddenwinkel nabij Bilthoven spontaan bezoeken en u kunt een afspraak maken met een van onze slaapspecialisten. Indien u een afspraak maakt, zorgen wij dat een selectie van bedden voor u klaar staat die voldoet aan uw wensen. Plan nu direct uw afspraak in of lees verder om meer te weten te komen over onze unieke producten.

Unieke beddenspeciaalzaak voor Bilthoven

Misschien heeft u al wel eens gehoord van merken als Freshbed, Vispring, Carpe Diem, Kuperus, Magnitude, Schramm of Swissflex. Maar als het al een tijdje geleden is dat u een nieuw bed gekocht heeft, kan het goed zijn dat u niet precies weet wat deze beddenmerken te bieden hebben. De afgelopen jaren zijn er tal van innovaties geweest. Een mooi voorbeeld is Freshbed. Dit beddenmerk reguleert de temperatuur en luchtvochtigheid in het bed met actieve klimaat-regulering. Door de ingebouwde HEPA filters wordt ook de lucht om het bed heen gereinigd. Het resultaat? U slaapt heerlijk in schone, frisse lucht die door het gebruik van HEPA filters zelfs schoner kan zijn dan buitenlucht.

beddenspeciaalzaak voor Bilthoven

Een ontdekkingstocht in onze beddenwinkel nabij Bilthoven

Het voorbeeld van Freshbed is slechts één van de vele voorbeelden. Ieder beddenmerk specialiseert zich op een andere manier en biedt andere voordelen. Wij nemen u graag mee op ontdekkingstocht in onze beddenwinkel nabij Bilthoven. Deze ontdekkingstocht begint met het telefonisch consult. Tijdens dit gratis en vrijblijvende adviesgesprek gaat u met een slaapspecialist van onze beddenspeciaalzaak nabij Bilthoven in gesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het over uw slaappatroon, eventuele lichamelijke of geestelijke klachten die u heeft en wat uw wensen zijn. Een goed bed kan namelijk verlichting bieden door betere ondersteuning en een diepere slaap. Geen wonder dat Freshbed als slagzin “Sleep deeper. Live longer” heeft.

Met recht dé beddenspeciaalzaak voor Bilthoven te noemen

Bröring is met recht dé beddenspeciaalzaak voor Bilthoven en omgeving te noemen. Wij weten namelijk niet alleen alles van de bedden merken die we verkopen, maar zijn zelf fabrikant van twee productlijnen. De eerste is Bröring Natural, een 100% natuurlijk bed. Hiermee gaan we nog een stap verder dan Kuperus die bijna geheel natuurlijke bedden maakt. De tweede productlijn is Bröring Premium. Dit bed is zeker het proberen waard aangezien wij in dit product de beste eigenschappen van verschillende merken combineren.

Wat is het beste bed?

Wat is het beste bed voor u? Dat is heel persoonlijk. Daarom is het slaap consult gratis bij ons. Wij willen u het beste bed bieden, en dit kan alleen door eerst goed naar u te luisteren. Vervolgens kunt u wanneer u onze beddenspeciaalzaak nabij Bilthoven bezoekt alle bedden proberen en feedback geven op de selectie van onze slaapspecialist. Op deze manier vinden wij ook voor u het beste bed. Duizenden mensen gingen u voor. Bröring bestaat al meer dan 90 jaar! Een ongelofelijk lange tijd waarin we een zeer goede naam opgebouwd hebben.

Bezoek onze showroom

De showroom van onze beddenwinkel nabij Bilthoven vindt u aan het Gelderlandplein in Amsterdam, dit is op een half uur rijden van Bilthoven. U kunt gratis (1,5 uur) voor de deur parkeren. Indien u een afspraak heeft, zal onze slaapspecialist deze tijd voor u reserveren. Omdat een bed kopen iets is wat u slechts enkele keren in uw leven doet, nemen wij graag de tijd voor u. Wilt u na het bezoek nog wat langer nadenken of een tweede keer langskomen in onze beddenwinkel nabij Bilthoven? Dat kan gerust. Zelfs langskomen op afspraak buiten de openingstijden is mogelijk. Wij rusten niet voordat we voor u het beste bed gevonden hebben.

Maak nu kennis met Bröring

De specialisten van onze beddenspeciaalzaak nabij Bilthoven zijn 7 dagen per week bereikbaar tijdens de openingstijden. Indien u contact met ons opneemt voordat u onze beddenwinkel nabij Bilthoven bezoekt, kunnen we direct uw wensen bespreken en op korte termijn een afspraak inplannen. Dit gesprek levert u hoe dan ook direct goede, praktische informatie op. De klantervaring die men met Bröring heeft, bevestigt dit. Maar liefst 89% van onze klanten geeft ons 5 sterren, en gemiddeld scoren wij een 4,8/5! Ervaar het zelf, neem contact op en wij gaan voor u aan de slag met het vinden van het beste bed; een bed waar u jaren plezier van kunt hebben.