Carpe Diem bedden. De kunst van gewichtloos liggen

Carpe Diem is toonaangevend in het segment van de meest luxueuze bedden. Het merk heeft een Scandinavische oorsprong. Een Zweedse chiropractor ontdekte wat een goede nachtrust betekent voor lichaam en geest. Hij combineerde zijn kennis van de menselijke anatomie met ondernemerschap om te komen tot bedden die echt het verschil maken. Bedden die je het gevoel geven bijna gewichtloos te liggen. Onder de naam Carpe Diem, ofwel ‘pluk de dag’. Want dat is wat je doet na een heerlijk ontspannen nacht op een Carpe Diem bed!

Bedden met individueel Contour Pocket-systeem

Carpe Diem Bedden zijn voorzien van een uniek pocketverensysteem dat exclusief voor Carpe Diem Beds is ontwikkeld: het individuele Contour Pocket-systeem. Bij de meeste pocketveersystemen wordt de bekleding boven het verensysteem geplaatst. In dit gepatenteerde verensysteem is elke afzonderlijke veer gestoffeerd. Het effect van elke veer op het lichaam wordt zo volledig behouden en zorgt voor een gevoel alsof u op wolken ligt. Spanningen en stress in het lichaam vloeien als vanzelf weg. In vele testen zijn ook een lange levensduur en duurzaamheid van het Contour Pocket-systeem aangetoond.

Ontspannen slapen door kwaliteit en vakmanschap

Een goed bed geeft het lichaam nieuwe energie en verkwikt de geest. Belangrijk is dat het bed de druk op het lichaam verlicht en de bloedsomloop niet verstoort. Dat vraagt veel vakmanschap, hoogwaardige materialen en een heel strikte productie. Elk component van een Carpe Diem bed is duurzaam en natuurlijk. Met frames van Zweeds hout, bolsters van katoen en wol en matrassen gevoerd met Talalay-latex, wol en katoen. Materialen worden met zorg geselecteerd om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. En te ervaren wat alle tevreden kopers zeggen: eenmaal een bed van Carpe Diem, dan wil je niet meer anders.

Bedden met oog voor individueel design

Net als elk meubel moet een bed bij je passen. Stijl en smaak zijn persoonlijk. De collectie van Carpe Diem is ontwikkeld om creativiteit aan te wakkeren en individualiteit te stimuleren. Bedden die niet alleen het lichaam maar ook de geest verwennen. Met Carpe Diem bedden kom je tot de perfecte balans tussen luxe, comfort en fraai tijdloos design. Dankzij de collectie poten, hoofdeinden, stoffen en functies zijn er uitgebreide mogelijkheden om uw bed helemaal naar uw wens, persoonlijkheid en smaak vorm te geven. En wilt u meegaan in een nieuwe trend, dan kunt u de accessoires altijd veranderen zonder het bed te hoeven vervangen. Zo wordt uw bed een integraal onderdeel van uw leven, als jarenlange bron van ongestoorde rust en als lust voor het oog.

Carpe Diem beddencollectie

De collectie van Carpe Diem biedt veel keuzemogelijkheden. De collectie Continentale bedden omvat vier pluchen en prachtige continentale bedden die net zo comfortabel liggen als ze eruitzien. Met het typerende gevoel: alsof u op de wolken ligt. Met een matras uit één stuk dat desgewenst in twee niveaus van stevigheid kan worden uitgevoerd. Ook is er een collectie instelbare bedden in drie prijsklassen, waardoor u heel gemakkelijk het bed vindt dat het beste bij u past. Kantel, kiep en verstel de ligpositie voor het beste ligcomfort om te slapen, te lezen of televisie te kijken. In- en uitstappen is extra gemakkelijk. Ook kunt u kiezen voor extra comfortabele functies, zoals led-verlichting, massage en lendesteun. Carpe Diem levert ook exclusieve hotelbedden aan veel gerenommeerde hotels in Europa en Amerika.

Carpe Diem bedden bij Bröring

Ook bedden met een mooie reputatie worden bij Bröring toch eerst grondig getest voordat ze in ons assortiment worden opgenomen. De bedden van Carpe Diem hebben het comfort, de kwaliteit en de flexibiliteit waar wij als Bröring achterstaan. De bedden van dit merk passen ook naadloos in ons assortiment.

Heeft u interesse? Wij ontvangen u graag in onze showroom.

Bröring staat bekend om een hoge persoonlijke service. Of u een bed bestelt in onze beddenwinkel in Amsterdam of op onze webshop, u krijgt altijd de beste service. Wij adviseren u graag en grondig bij het kiezen en samenstellen van een bed, gestuurd door uw persoonlijke wensen. Liefst doen we dat in onze winkel. Maar u kunt ons ook telefonisch of met een e-mailbericht benaderen bij vragen of voor een bed-advies.