Dekbedden Dons

Dons Dekbed: warm en anti allergisch

De kwaliteit van uw dekbed is afhankelijk van de vulling, de vulkracht, de soepelheid van de tijk en het warmte- en vochtregulerend vermogen. Een evenwichtige combinatie van die eigenschappen zorgt ervoor dat u heerlijk zacht en droog kunt slapen.

Het rendement van volgroeid dons.

Door zijn ontplooiing heeft volgroeid dons een hogere vulkracht Dat betekent dat er minder van nodig is om het dekbed tot het juiste volume op te vullen. Hoogwaardig dons is essentieel voor de opbouw van warmte en ventilatie. Het dekbed zal ‘ademen’ en warme en vocht op natuurlijk wijze afvoeren. Daardoor blijft het dekbed zacht, comfortabel en uiterst drapeerbaar. Door zijn lichtheid, finesse en veerkracht geeft deze dons het gevoel dat je onder een wolk van lucht slaapt.

Dekbed dons
Kwaliteit van onze donzen producten 

Het ultieme genot van lekker slapen wordt mede bepaald door uw dekbed en kussen.

Dons is nog steeds het product die het beste in staat is lichaamswarmte vast te houden en vocht te reguleren. Daardoor is dons een droog materiaal die uitstekend geschikt is voor mensen met huisstofmijt allergie. Door gebruik te maken van dicht geweven tijken die ondoordringbaar zijn voor de huisstofmijt mogen alle dons producten van Bröring ook voorzien worden van een ‘No Mite’ label.

Is het dekbed te warm of te koud? Geen nood, uw dekbed kan achteraf eenvoudig aangepast worden naar wens.

Persoonlijk dekbed naar eigen wens

Het is ook mogelijk om een dekbed van meerdere warmte klassen te voorzien. We kunnen namelijk direct inspelen op de persoonlijk wensen van de klant. En dat doen we graag. Het is onze missie om mensen blij te maken met een dekbed, waaronder het heerlijk slapen is.

Voor een perfecte verdeling wordt elk vak van het dekbed apart gevuld en afgewogen. Het kan ook gevuld worden naar uw persoonlijke wensen, voor meer informatie klik hier.