Europa’s beste kuuroord beschikt over suites met een freshbed

Als u op zoek bent naar rust, herstel en een holistisch wellness-programma zoals u nog nooit ervaren heeft, dan hoeft u niet verder te zoeken. In de Beierse Alpen omgeven door een overweldigende natuur, vrede en rust bevindt zich kuuroord Lanserhof Tegernsee.

Lanserhof Tegernsee heeft al drie jaar op een rij de World Spa Awards gewonnen en is onbetwist toonaangevend in wellness en rust. In Lanserhof worden natuur, architectuur en een stijlvol wellness resort met state of the art geneeskunde en natuurlijke therapeutische remedies samengebracht. Geen wonder dat 70% van de bezoekers jaarlijks terug komen.

De programma’s omvatten detox-therapie, burn-out preventie therapie, chronische pijn therapieën en natuurlijk slaaptherapie. Bij Lanserhof Tegernsee begrijpen ze dat de kwaliteit van leven afhangt van de kwaliteit van de slaap. Geen wonder dat ook Lanserhof Tegernsee hun gasten een upgrade naar suites met freshbed aanbiedt, en daarnaast een uitgebreid slaaptherapie programma heeft. In dit programma zit onder andere een slaap diagnose, dieet- en voedingsaanpassingen, mentale coaching, fysieke training en ontspanningsoefeningen voor een diepe, herstellende slaap.

U verblijft in een van de 70 luxueus ingerichte, ruime kamers en suites die het 360 graden wellness concept van het resort weerspiegelen. De lichte en moderne architectuur, een prachtig uitzicht en stijlvol meubilair maken dat u hier helemaal tot rust komt.

De Lanserhof programma’s zijn met name bedoeld om de gezondheid te bevorderen en het lichaam geestelijk en lichamelijk te herstellen. Dankzij deze aanpak is Lanserhof nu Europa’s leider in regeneratieve en preventieve geneeskunde. Kortom de ideale omgeving voor rust en ontspanning.