Freshbed design door Robert Kolenik

Dat Freshbed innovatief is dat was al bekend, maar dit seizoen komt Freshbed met een aantal verrassende nieuwe producten en modellen. Om te beginnen is de samenwerking met designer Robert Kolenik geïntensiveerd. Hieruit is een, in onze ogen, prachtig nieuw design gekomen. De Freshbed Kolenik. De geraffineerde keuze van stoffen en kleuren geven dit model de naturelle rustgevende uitstraling die kenmerkend is voor Robert Kolenik. Vanaf heden staat dit nieuwe model in onze showroom.

Matras

Om de unieke eigenschappen van een Freshbed nog beter tot zijn recht te laten komen is in samenwerking met Harrison Spinks het Freshbed matras ontwikkeld. Het Engelse Harrison Spinks ontwikkeld al meer dan 175 jaar matrassen. Freshbed en Harrison Spinks hebben de handen in elkaar geslagen om samen het beste matras voor een Freshbed te creëren. Wij vertellen u graag meer over de unieke ventilerende werking van dit matras.

Dekbed

De laatste nieuwe ontwikkeling is het dekbed dat speciaal door Freshbed ontwikkeld is. Het dekbed is voorzien van speciale ventilatie gaatjes de de er voor zorgen dat het bed optimaal kan ademen. Hierdoor krijgen vocht en stof geen kans meer. Het dekbed is er voor verschillende seizoenen en in diverse maten.

In onze showroom hebben we natuurlijk de hele Freshbed combinatie voor u staan. Wij nodigen u graag uit om de nieuwe ontwikkelingen zelf te komen ervaren.

Freshbed door Kolenik
Detail freshbed kolenik