Wat is een Freshbed

Een uiterst comfortabel bed waarin je niet transpireert, dat nooit klam aanvoelt en waarin schimmels, fijnstof, pollen en huisstofmijt op afstand worden gehouden.

Uit die gedachte ontstond Freshbed, een Nederlandse vinding en ook in Nederland geproduceerd. Het unieke van dit bed is de instelbare klimaatregeling, met temperatuurinstelling en continue ventilatie van het matras. Dat creëert een persoonlijk microklimaat in bed, met constante temperatuur en luchtvochtigheid. Bovendien zorgt een medisch Hepa-filter in het klimaatsysteem ervoor dat de circulerende lucht continu wordt gezuiverd. In Freshbed zijn verder uitsluitend natuurlijke materialen verwerkt die goed ventileren en zorgen voor een goede hygiëne. Ieder bed is voorzien van een luxueus pocketveermatras met ergonomische ondersteuning op maat.

Freshbed. Méér dan weldadig comfort

Freshbed is het eerste bed ter wereld met eigen klimaatregeling

The Grand, The Dylan, het Amstel Hotel, the Mandarin Oriental, Raffles Parijs, Bau Rivage Lausanne, Fouquet’s Parijs, Grand Hyatt Wenen, Lanserhof, hotel Merlet…  Steeds meer luxueuze hotels ontdekken Freshbed en verwennen hun veeleisende gasten met een exclusieve slaapervaring. Freshbed is het eerste bed wereldwijd met een eigen en instelbare klimaatregeling en luchtzuivering. De reacties van hun gasten zijn lovend. Het wordt vaak een amazing experience genoemd, een bed dat je echt een weldadige nachtrust bezorgt. Het belang van goed slapen gaat verder dan velen denken. Onderzoek toont al jarenlang aan dat het direct bijdraagt aan beter functioneren overdag. Je kunt beter focussen, hebt meer energie, bent creatiever en minder gevoelig voor stress. Freshbed draagt zo bij aan een betere gezondheid, van zowel lichaam als geest.