Een Hoog Laag zorgbed dat eruit ziet als een gewoon bed?

Ontdek het Broring Generatiebed!

Naarmate we ouder worden, groeien de eisen die we stellen aan een bed. Gemakkelijk in- en uitstappen, elektrisch instelbare hoogte en positie, hoog ligcomfort, en eventuele extra voorzieningen zoals een bedhek en een papegaai worden steeds belangrijker. Vaak roept dit het beeld op van een te groot, sfeerloos en vooral functioneel ziekenhuisbed. Gelukkig hebben wij de esthetische oplossing: het Broring Generatiebed, een bed dat eruitziet als een normaal bed en geschikt is voor meerdere generaties.

Zorgbed

Voorbereid op de toekomst

Kijk naar het Broring Generatiebed, en u ziet een fraai en luxueus ogend bed, zonder zichtbare zorgvoorzieningen. Toch is het bed is er op voorbereid. Standaard is het bed uitgerust  met Comfort Lift, waarmee u de hoogte en lig/zitpositie elektrisch kunt instellen. Optioneel kunt u er een Papegaai bestellen, een solide handgreep boven het bed die van pas komt bij veilig verliggen, verplaatsen en opstaan. Ook kunt u kiezen voor een bedhek, bijvoorbeeld als u ’s nachts erg beweeglijk bent, met een vergroot risico op uit bed vallen. Dankzij het modulaire systeem kiest u pas voor extra zorgvoorzieningen wanneer u die daadwerkelijk nodig hebt.

Verfijnd en luxueus

Het Broring Generatiebed wordt met de hand gemaakt in België, waarbij comfort gegarandeerd is. Het bed oogt verfijnd en luxueus, en de zorgvoorzieningen zijn discreet geïntegreerd.

Optioneel kunt u er een Papegaai bestellen, een solide handgreep boven het bed die van pas komt bij veilig verliggen, verplaatsen en opstaan. Ook kunt u kiezen voor een onrustrek, bijvoorbeeld als u ’s nachts erg beweeglijk bent, met een vergroot risico op uit bed vallen. Als de nood echt aan de man komt, is er een urinezakhouder en een infuuszak te monteren. Voor extra mobiliteit is het bed  op grote en geremde zorgwielen te monteren.  Dankzij het modulaire systeem kiest u pas voor extra zorgvoorzieningen wanneer u die daadwerkelijk nodig hebt. Verfijnd en luxueus

Het Bröring Generatie bed wordt met de hand gemaakt in België, waarbij comfort gegarandeerd is. Het bed oogt verfijnd en luxueus, en de zorgvoorzieningen zijn discreet geïntegreerd.

Uiteraard hoort bij een slaapadvies voor  het Generatie bed ook een matrasadvies op maat. Bij Bröring hebben wij een prachtige matrassenlijn waaruit een keuze gemaakt kan worden. Wij helpen u om uw gevoel van comfort  en een uitgekiende technische ondersteuning in perfecte harmonie te brengen.  Uw comfort hangt ook nauw samen met een uitgebalanceerde warmte en vochtgeleiding in het bed. Dit is de reden dat wij de mooiste natuurlijke materialen toepassen om dit te bereiken.

Om de randvoorwaarden van uw nachtrust ook in goede banen te leiden heeft Bröring een ruime keuze aan mooie nachtkastjes en tafeltjes eventueel voorzien van verlichting. Deze verlichting is ook aan te brengen op het hoofdbord als een geïntegreerd bedlampje.

Betrouwbare afzender

Sinds 1921 is de familie Bröring actief in textiel en woonaccessoires. Onze luxe beddenshop aan het Gelderlandplein is uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en omstreken. Als familiebedrijf bieden wij een vergaande persoonlijke service, zowel voor als na uw aankoop.

Maatwerk bij u thuis

Wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe bed perfect past in uw interieur? Wij komen desgewenst vooraf bij u opmeten, zodat u later niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.