Jan Des Bouvrie

Jan Des Bouvrie heeft zijn stempel op het Nederlandse interieur gelegd en de weg naar buitenland geplaveid voor Nederlandse ontwerpers.

Het hart van al zijn werk is gebaseerd op symmetrie en zijn wens om de dingen tot de eenvoudigste vorm terug te brengen: ‘Vergeet nooit de essentie’. Hij is een bekroond productontwerper, interieurarchitect en moderne kunstverzamelaar.

Bijna 3 decennia geleden kocht Jan Des Bouvrie ‘Het Arsenaal’, een eeuwenoude ruïne (1688) net buiten Amsterdam en transformeerde dit samen met zijn vrouw Monique in een van de grootste en meest invloedrijke interieurstudio’s en conceptwinkels die we kennen.

Jan & Monique, twee uitersten: zijn pure, symmetrische lijnen samen met haar eclectische kleurrijke wereld. Zij vinden elkaar in hun onbegrensde creativiteit en hun passie voor de handel.

Hun interieur- en architectonische projecten over de hele wereld hebben deze unieke Des Bouvrie-handtekening.

Broring

Broring verzorgt voor Jan Des Bouvrie het slaapadvies voor zijn klanten. De styling en kleurstellingen worden in samenwerking met Jade Des Bouvrie gekozen. De advisering omtrent de juiste matras en slaapcomfort verzorgen onze slaapadviseurs.