Magnitude

Magnitude-bedden

Magnitude is een beredeneerd en tot in de kleinste details op elkaar afgestemd slaapconcept van topkwaliteit, een betaalbaar totaalprogramma met een verrassende prijs-kwaliteitverhouding. Geheel in ambachtelijke traditie en met respect voor oerdegelijke kwaliteit wordt Magnitude ontwikkeld en geproduceerd in België sinds 1930. Die ervaring maakt voelbaar verschil: Magnitude houdt nauwlettend rekening met de persoonlijke behoefte van u als klant en beschikt over de nieuwste generatie boxsprings, matrassen die zich naar uw lichaam vormen en een inspirerende collectie van prachtige stoffen. Magnitude heeft alles waarmee u uw persoonlijke slaapomgeving en -sfeer kunt creëren, vandaar dat u dit slaapconcept vindt in onze showroom.

Ambachtelijk maatwerk

Met respect voor ambachtelijke traditie, maar ook met oog voor evolutie en stijl, smaak en technologie, biedt Magnitude een kwaliteitsconcept aan: stijlvol en duurzaam slaapcomfort. Het is een complete collectie met zowel klassieke als moderne ‘looks’, en maakt met de veelzijdigheid van het programma een slaapsysteem op maat. Met verschillende opties als afneembare hoezen, biezen en knopen en verschillende hoogten, breedten en dikten creëert u uw eigen unieke bed. Met bijpassende en op maat gemaakte spreien, sierkussens, plaids, bedbanken en nachttafels in dezelfde stof, of een combinatiestof, maakt u het helemaal compleet. Een eigen stof behoort ook tot de mogelijkheden. U kiest de elementen en bepaalt de sfeer. Het grote voordeel van maatwerk is dat u een uniek stuk in huis hebt.

Plezier in een Magnitude bed

Traditie en nieuwe technieken

Aan de vervaardiging van elk bed wordt de grootste zorg besteed. Traditioneel vakmanschap ligt aan de basis van de bijzondere afwerking. Alle elementen zijn uniek en met de hand vervaardigd in de eigen ateliers, met oog voor detail. Bij Magnitude leggen ze zich niet alleen toe op het creëren van uitzonderlijk slaapcomfort, maar ook op het ontwerpen en ambachtelijk stofferen. Magnitude gebruikt een unieke stoffeermethode die garandeert dat er geen valse plooien zichtbaar zijn. Alles gebeurt met de hand en met oog voor perfectie. Om een hoogstpersoonlijke afwerking te garanderen, werkt slechts één meesterstoffeerder aan uw bed. Met extreme zorg. Ook bij het vervaardigen van de matras is toewijding het uitgangspunt. Er wordt niet alleen gekozen voor de beste materialen, de Magnitude-medewerkers werken de matras ook steeds af met buitengewone finesse. Naast deze traditionele werkwijze worden nieuwe technieken en trends op de voet gevolgd en toegepast waar ze een meerwaarde bieden.

Talloze mogelijkheden

Het aantal mogelijkheden met Magnitude is ongekend. Zelfs als u reeds beschikt over lattenbodems of spiraalbodems, en deze wilt behouden, kan Magnitude uw bed er uit laten zien als een boxspring, door de bodems in een gestoffeerde bedomranding te plaatsen, al dan niet gecombineerd met een hoofdbord. En als u het hoofdbord net iets breder of hoger wenst, of in een andere stof, dan is dat bij Magnitude geen probleem. U kunt verder kiezen uit verschillende voetpanelen, bedbankjes, sierkussens, plaids, boxspringkleden, spreien of rolpeluws. Magnitude kunt u ook wel een modulair bedsysteem noemen: het is samen te stellen uit zoveel elementen dat elk bed uniek is.