Magnitude-bedden

Magnitude is meer dan een betaalbaar topkwaliteit bed. Het is een slaapconcept waarvan de onderdelen tot in de kleinste details op elkaar zijn afgestemd.  Met een verrassende prijs-kwaliteitverhouding. Magnitude bedden worden ambachtelijk en met oog voor een oerdegelijke kwaliteit ontwikkeld en geproduceerd in België, al sinds 1930. In elk bed is dat voelbaar.

Magnitude focust op persoonlijk maatwerk, omdat elk lichaam anders is. Met de nieuwste generatie boxsprings en matrassen die zich comfortabel naar uw lichaam vormen. Aangevuld met een inspirerende collectie van prachtige stoffen. Magnitude heeft alles om uw persoonlijke slaapcomfort, slaapomgeving en sfeer te creëren. U kunt bedden van dit merk ervaren in onze showroom. 

Ambachtelijk maatwerk

Ambachtelijke traditie, oog voor evolutie en stijl, smaak en technologie. Het is allemaal verweven in het Magnitude slaapconcept, dat zorgt voor stijlvol en duurzaam slaapcomfort. Het is een complete collectie met zowel klassieke als moderne ‘looks’. Juist door deze veelzijdigheid komt iedereen met Magnitude tot een persoonlijk slaapsysteem op maat.

Ook voor het oog komt u met Magnitude altijd tot een bed van uw persoonlijke smaak. Met verschillende opties, zoals afneembare hoezen, biezen en knopen en verschillende hoogten, breedten en dikten creëert u uw eigen unieke bed. Met bijpassende en op maat gemaakte spreien, sierkussens, plaids, bedbanken en nachttafels in dezelfde stof, of een combinatiestof, maakt u de slaapkamerbeleving helemaal compleet. Wilt u een eigen stof laten verwerken? Ook dat is mogelijk. U kiest de elementen en bepaalt de sfeer. Zo heeft u straks unieke bedden in huis.

Plezier in een Magnitude bed

Talloze mogelijkheden

Uw bed kan altijd de fraaie look hebben van een boxspring. Ook als u een lattenbodem of spiraalbodem heeft die u wilt behouden. De bedbodems worden dan in een gestoffeerde bedomranding geplaatst, naar wens gecombineerd met een hoofdbord. Dit hoofdbord kan breder of hoger worden uitgevoerd en in de stof van uw voorkeur. 

U kunt ook kiezen uit verschillende voetpanelen, bedbankjes, sierkussens, plaids, boxspringkleden, spreien of rolpeluws. U begrijpt nu waarom we het een slaapconcept noemen: het is een modulair bedsysteem dat u met vele elementen helemaal eigen kunt maken. 

Magnitude bedden vindt u bij Bröring

Ook bedden met een mooie reputatie worden bij Bröring toch eerst grondig getest voordat ze in ons assortiment worden opgenomen. De bedden van Magnitude hebben het comfort, de kwaliteit en de flexibiliteit waar wij als Bröring achterstaan. De bedden van dit merk passen ook naadloos in ons assortiment. 

Heeft u interesse in een Magnitude bed? Wij ontvangen u graag in onze showroom. U kunt het bed ook online samenstellen.

Bröring staat bekend om een hoge persoonlijke service. Of u een bed bestelt in onze beddenwinkel in Amsterdam of op onze webshop, u krijgt altijd de beste service. Wij adviseren u graag en grondig bij het kiezen en samenstellen van een bed, gestuurd door uw persoonlijke wensen. Liefst doen we dat in onze winkel. Maar u kunt ons ook telefonisch of met een e-mailbericht benaderen bij vragen of voor een bed-advies.

Andere merken van Bröring

Behalve bedden van Magnitude, vindt u meerdere kwaliteitsmerken in het assortiment bedden van Bröring. We vinden het belangrijk dat u zich bij ons breed kunt oriënteren. Om tot de juiste keuze te komen, adviseren we u liefst persoonlijk in onze winkel in Amsterdam. Wij leiden u dan langs de verschillende merken en bedden en u kunt ze meteen persoonlijk ervaren. Als voorbereiding kunt u onze showroom ook virtueel doorlopen.