Magnitude Matrassen

Een optimale lichaamsondersteuning is essentieel voor een goede nachtrust. Magnitude besteedt veel aandacht aan de ergonomische ontwikkeling van het matrassen. Daarom wordt elke matras, samen met de gekozen boxspring, afgestemd op de vorm van het lichaam. Dat resulteert in een optimale ondersteuning en optimaal comfort. U kiezen uit zes matras typen met in totaal zeventien verschillende hardheden. Het juiste matras wordt gekozen op basis van uw lengte, lichaamsbouw, lichaamsgewicht, slaaphouding en persoonlijke slaapwensen. Matrassen vormen zich naar de contouren van uw lichaam, waarbij uw wervelkolom zoveel mogelijk in een natuurlijke houding blijft. Daarom zijn Magnitude matrassen veerkrachtig en soepel. Alleen dan kan uw lichaam zich volledig ontspannen en wordt u uitgerust wakker. Elk mens is uniek en het juiste matras is daarom erg belangrijk.

Materialen

De basis van een Magnitude matras is de kern van pocketveren. Deze kern wordt naar keuze uitgevoerd met vijf of zeven verschillende zones qua hardheid. De kern wordt afgedekt met Comfortex, een geperforeerde 50% natuurlatex, of 100% Talalay-natuurlatex. De bijzondere productiewijze van Talalay-latex zorgt voor een zeer elastische latexkern en een optimale luchtdoorlaatbaarheid.
Talalay-latex als afdeklaag zorgt voor een subtiel ligcomfort en een optimale ventilatie.

Bekijk hier de Magnitude bedden collectie

Matrashoezen

Met de matrashoezen van Magnitude blijft uw matras als nieuw. Er is keuze uit vier verschillende matrastijken, waaronder de Oxygène-matrashoes. Oxygène is een proactieve en natuurlijke oplossing tegen huisstofmijt. Op elke vezel van de matrashoes zijn probiotica aangebracht, die ervoor zorgen dat de huisstofmijtallergenen worden opgeruimd en het voedsel van de huisstofmijt volledig wordt geneutraliseerd. Naast deze antiallergische werking zijn er nog enkele gunstige neveneffecten. Zo zorgen deze bestanddelen ervoor dat onfrisse bedgeurtjes zich niet in de matras kunnen ontwikkelen. Ook schimmels krijgen geen schijn van kans. Oxygène-hoezen zijn dus uitgerust met een natuurlijke actieve bedreiniger met een antiallergische werking. Magnitude maakt voor de bekleding zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen.