Nieuw dekbed ontwikkeld voor Freshbed

Het ‘Freshbed Vento Air dekbed’ is een donzen dekbed, speciaal geschikt gemaakt voor een Freshbed. Door het aanbrengen van een uniek systeem van ventilatiekanaaltjes rondom de dons vakken, wordt het natuurlijke proces van warmte afvoer en vochtregulatie versterkt. De werking van uw Freshbed zal door dit dekbed nog beter tot zijn recht komen.

Vulling

Het Vento Air dekbed is gevuld met de hoogste klasse aan 100% witte ganzendons. Deze dons heeft een heel mooi natuurlijk veerkrachtig vermogen waardoor het dekbed na het slapen alleen even hoeft te worden opgeschud om zijn volle vorm terug te krijgen.
De tijk van het Vento Air dekbed is gemaakt van 50% katoen, 40% Tencel en 10% zijde die in een batist geweven is en een NM waarde heeft van 190. Deze tijk zorgt ervoor dat het dekbed mooi soepel drapeert.

De stof heeft een gepatenteerde ondergaan waardoor de tijk 5 x sneller het lichaamsvocht opneemt en dubbel zo snel weer opdroogt. Uiteraard voldoen al onze producten aan de hoogste eisen op het gebied van diervriendelijkheid die gelden volgens de ‘Down Pass’, EN 12935, certificering die staat voor het ethisch verkrijgen van dons en veren.

Greenline-keurmerk

Ook zijn onze producten voorzien het ‘greenline-keurmerk’. Dit betekent dat het product is vervaardigd zonder agressieve desinfecteringsmiddelen en biologisch afbreekbaar is, hierdoor heeft het tevens een Öko-Tex 100 certificering wat betekent dat het product geen risico vormt voor de gezondheid van de gebruiker.

Het ‘Nomite keurmerk’ is om aan te geven dat het dekbed geschikt is voor mensen
met huisstofmijt allergie en astmatische aandoeningen.

Freshbed vento air dekbed

Dekbed dons

Het vulmateriaal

De Vento-Air is gevuld met de meest hoogwaardige 100 % witte ganzendons. Het hoge vochtregulerende vermogen van dit kwaliteitsdons heeft de natuurlijke eigenschap teveel warmte en koude ‘ buiten’ te houden. Met het gevolg dat u altijd behaaglijk slaapt met een minimum aan gewicht door de extreme vulkracht.

Speciale tijk

Echte, kwaliteit onderscheid zich in details en afwerking. De tijk bestaat uit: 50% katoen, 40% Tencel en 10% zijde. Deze lichtgewicht mix zorgt ervoor dat de tijk extreem soepel en luchtig om het lichaam valt. Deze tijk heeft een behandeling ondergaan waardoor de tijk 5x sneller het lichaamsvocht opneemt en dubbel zo snel weer afstoot.

Gemakkelijk in onderhoud

Uw Freshbed Vento-Air dekbed is bijzonder gemakkelijk in goede conditie te houden. Even opschudden bij het bed opmaken en regelmatig luchten is voldoende om het kwaliteitsdons zijn natuurlijke veerkracht te laten behouden.