Nill Spring bedden en boxsprings.

5 Generaties vakmanschap vertaald naar perfectie!

Wat maakt Nill Spring bedden en boxsprings zo bijzonder? Ze zijn het resultaat van ultiem vakmanschap en een diepe passie om slaapcomfort voortdurend te verbeteren. Juist in familiebedrijven voel je dat streven naar perfectie tot in de kleinste details. Het merk Nill Spring, gedragen door de familie Cornille, is daar het levende bewijs van. Het leidde tot een unieke collectie duurzame, comfortabele en elegant ogende bedden en boxsprings.

Ontdek de NIll Spring bedden en boxsprings bij Broring

Bezoek Broring in Amsterdam en ervaar de Nill Spring bedden en boxsprings zelf. 5 Generaties vakmanschap en innovatie komen er samen en geven u een ongeëvenaarde slaapervaring.

Hoe is Nill Spring ontstaan?

De geboorte van Nill Spring in 2006 was het product van de samenwerking tussen Frank Cornille en ingenieur Guy Dupont. Frank Cornille bracht zijn ambachtelijke vakmanschap in, terwijl Guy Dupont zijn technische kennis en talent voor innovatie toevoegde. Dit resulteerde in een indrukwekkende collectie Nill Spring bedden en boxsprings. Inmiddels heeft de familie Cornille over vijf generaties een ongeëvenaarde expertise opgebouwd in het ontwikkelen en produceren van exclusieve Nill Spring bedden en boxsprings van wereldklasse. Oscar Pauwelyn, de huidige en vijfde generatie, heeft met zijn voortreffelijke ontwerpen nieuwe dimensies toegevoegd aan hedendaags design.

Handgemaakte Nill Spring bedden en boxsprings

Wat Nill Spring bedden en boxsprings uniek maakt, is het ambachtelijke productieproces. Elk bed en elke boxspring wordt met de hand vervaardigd in ons atelier in Komen, te België. Het verfijnde veersysteem, waarbij de cilindrische veren met de hand in elkaar worden geweven, zorgt voor meer veren per vierkante meter. Dat betekent extra ondersteuning en een perfecte aanpassing aan het lichaam. Een optimale ventilatie is daarmee ook verzekerd.

Hoogwaardige materialen

Nill Spring gebruikt voor haar bedden en boxsprings alleen de meest hoogwaardige materialen. Massief beukenhout, natuurlatex, Belgisch damast en Zwitserse wol vormen de basis voor een ongeëvenaarde slaapkwaliteit.

Nill Spring op maat 

Nill Spring bedden en boxsprings zijn vergaand te personaliseren. Met een keuze uit een breed scala aan kleuren, stoffen, poten, accessoires, hoofd- en voetborden.

Nill Spring Infini. Oneindig slaapcomfort

De Infini boxspring is een van de meest kenmerkende kwaliteitsbedden van Nill Spring. Deze boxspring is gebaseerd op het succesvolle Nill Spring Vasca model en markeert een keerpunt in beddendesign. Ontworpen uit beukenhout, en geïnspireerd door twee natuurlijke elementen: de oneindigheid van water en de duurzaamheid van natuurhout. De Infini valt op door zijn harmonieus golvende structuur, die het bed zijn unieke vorm geeft. Net zo oneindig als de vorm is het comfort van deze Nill Spring boxspring.