ONZE VISIE

De wereld gezonder maken door goede slaap. Door onze expertise te combineren met ambachtelijk geproduceerde kwaliteitsbedden. Met oog voor duurzaamheid en milieu.

Suzanne van Doornewaard
CEO Broring

Expertise

Iedereen kan een bed verkopen. Maar het juiste bed bij uw slaapbehoefte zoeken, daar is expertise voor nodig.
Onze adviseurs zijn minimaal 15 jaar werkzaam in de wereld van slaap. De kennis die zij op hebben gedaan gebruiken ze om u een goed advies te geven. Zodat u in een mooi bed de nachtrust krijgt die u verdient.

Kwaliteit

U vindt bij ons alleen bedden van uitmuntende kwaliteit. Gemaakt volgens oude tradities (Vispring) of juist heel innovatief (Freshbed). Een ding hebben ze gemeen. Ze zijn gemaakt om uitgerust en vitaal in wakker te worden.

Ambacht

Onze matrassen worden op ambachtelijke wijze vervaardigt. Bij matrassen makers in Engeland, Nederland, Belgie en Duitsland. Ieder met hun eigen eigenschappen. Maar met oog voor innovatie.

Zo hebben we een matras voor ieder slaaptype.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk item. De producenten waar we mee samenwerken produceren duurzaam. Sommigen verbouwen zelfs hun eigen grondstoffen, of werken nauw samen met de boeren in de omgeving. Met oog voor de natuur.

Onze matrassen zijn recyclebaar op die manier proberen we zo min mogelijk footprint achter te laten.