Piet Boon

Studio Piet Boon is een internationaal gerenommeerde designstudio, bekend om zijn multidisciplinaire ontwerpdiensten. Het is een opvallend talent van balancerende functionaliteit, esthetiek en individualiteit in een van de soort designervaringen. Grens verschuiven en nieuwe standaarden instellen.

De geboortegrond van de studio ligt in Amsterdam en de nabijgelegen Zaanstreek, een regio die bekend staat om zijn typische innovatieve geest en de ‘getting the job done’-mentaliteit. Het was in de Zaanstreek, waar schilders, houtwerkers, timmerlieden, metselaars en andere ambachtslieden al in de 15e eeuw veranderde in slimme ondernemers en smaakmakers. Gebaseerd op deze gefundeerde mentaliteit en creatieve expertise is Studio Piet Boon in 1983 opgericht door de Nederlandse ontwerper en Zaanstreek locale Piet Boon (1958).

Broring

Piet Boon zet de expertise van de slaap specialisten van Broring in om zijn klanten een comfortabele nachtrust te bezorgen. De ruime collectie exclusieve en luxueuze bedden bieden een goede aanvulling in de interieuradviezen van de Piet Boon Studio.