POLIFORM KASTEN

Poliform: kwaliteit, betrouwbaarheid en design

Na het besluit in 1970 om industriële productiemethodes te gaan gebruiken, besloot Poliform verder om kwaliteit en betrouwbaarheid te combineren met een design gebaseerd op constante innovatie en een hoog niveau van creativiteit. De kwaliteit van Poliform kasten is gebaseerd op kennis van hout en traditioneel vakmanschap, dat zijn oorsprong heeft in het Brianza-gebied.

Om optimale kwaliteitsbeheersing te garanderen vindt de productie alleen in Italië plaats. Het ‘Made in Italy’-label kan trots door Poliform getoond worden dankzij de onbeperkte creativiteit, het traditionele vakmanschap dat vanuit het beste meubelgebied wordt overgedragen aan de wereld en de specifieke avant-gardistische technologische deskundigheid. Allemaal noodzakelijke vereisten voor een bedrijf dat er continu naar streeft om aan de behoeften van de internationale, exclusieve clientèle tegemoet te komen. En Poliform kasten gaan dan ook duidelijk een stap verder: de kwaliteit van afwerking en de details zijn niet door een lokale meubelmaker na te bootsen.

Vanwege dit uitzonderlijke vakmanschap vindt u Poliform in onze showroom.

Italiaans vakmanschap

Wat Poliform biedt, is nauw verbonden met wat modern is: van modulaire systemen tot accessoires, voor dag en nacht, de variëteit in stijlen van de collectie is een weergave van de tijd waarin we leven en de evolutie daarvan, aangepast aan trends. Elk ontwerp, iedere suggestie heeft functionele eisen die van elkaar verschillen maar toch deel van elkaar uitmaken. Modulaire systemen dienen bijvoorbeeld hoogst flexibel te zijn: kasten dienen persoonlijke oplossingen te bieden voor zowel de uitstraling van buiten als het gebruik van de ruimte van binnen. Accessoires dienen een mooi design te hebben, maar dienen ook tegemoet te komen aan persoonlijke smaak en verlangens. Poliform slaagt erin aan deze eisen tegemoet te komen door het combineren van de toegevoegde waarde in kwalitatief hoogwaardig vakmanschap en formele perfectie in design en creativiteit, het resultaat van samenwerking met een aantal van de meest prestigieuze Italiaanse en internationale ontwerpers.

Poliform-producten

Poliform-producten zijn van hoge kwaliteit, zowel esthetisch als functioneel gezien, en gemaakt om langdurige betrouwbaarheid te garanderen. Een kwaliteit die weerspiegeld wordt in hele redelijke prijzen die een ieder zich kan veroorloven. De aanschaf van een Poliform-product is meer dan een investering. Het betekent dat u dagelijks kunt genieten van optimale kwaliteit, dat u functioneel gebruik tot uw beschikking hebt en dat u op langdurige betrouwbaarheid kunt rekenen. Producten van Poliform zijn het resultaat van een esthetische schoonheid die gegarandeerd stijlvol blijft.