SANGIACOMO

Sangiacomo. Italiaans topdesign in meubels

Sangiacomo is een Italiaans designmerk voor exclusieve meubels. Het merk heeft in ruim vijftig jaar een wereldwijde reputatie opgebouwd in de meest exclusieve kastensystemen op maat. Inmiddels ontwerpt en produceert het merk een breed assortiment van meubels en modulaire meubelsystemen. Het zijn veelzijdige, verfijnde producten, met een bijna ongelimiteerde keuze in afwerkingen, materialen en kleuren. Topkwaliteit, design en functionaliteit gaan samen, als een resultaat van research, creativiteit en passie. Met trots ontwikkeld en geproduceerd in Italië.

 

Assortiment: verfijnd en persoonlijk

Sangiacomo voert een breed assortiment van dressoirs, tafels, stoelen, kleine tafels en bureaus die ontworpen zijn om woonruimten te verrijken en vervolmaken. Het is een collectie met verschillende stilistische trends en veelal minimalistisch design. De materiaalkeuze is veelzijdig en eigentijds, variërend van metallic afwerkingen tot keramische bladen en frontpanelen, in verleidelijke kleuren. Tafels kenmerken zich met minimalistische vormen en verfijnde afwerkingen. Stoelen combineren design en comfort op unieke wijze.

 

Sangiacomo: ook in de slaapkamer

Sangiacomo brengt ook Italiaanse flair in de slaapkamer, met nieuwe suggesties van vormen, materialen en kleuren. Met slaapkamermeubels zoals kastsystemen, nachtkastjes, commodes en bijzettafeltjes. Ook hier is er vrijwel onbeperkte keuze in materialen, zoals de textuur van hout, een verscheidenheid aan gelakte afwerkingen en lederen en stoffen bekledingen die met zorg zijn ontwikkeld en geproduceerd. Esthetiek gaat hand in hand met prestige en functionaliteit. De creatieve ontwerpen komen tegemoet aan elke gewenste interieuroplossing in de slaapkamer.

Heeft u interesse in de Sangiacomo meubels? Maak een afspraak