Schramm Ondermatras

DE VERENDE ONDERMATRAS IS DE BASIS VOOR EEN GOEDE NACHTRUST.

De op u persoonlijk afgestemde, gevoelig reagerende bovenmatras heeft, om zijn werking volledig tot haar recht te laten komen, als basis een stabiele, elastische ondervering. De verende SCHRAMM-ondermatras vangt de bewegingsenergie over het gehele oppervlak op en absorbeert de druk gelijkmatig.

Matras Schramm
Bekijk de collectie Maak een afspraak

VEEL VARIANTEN EN MATEN

De ondermatrassen van SCHRAMM zijn verkrijgbaar zonder verstelmogelijkheid, met vijf handmatig verstelbare en tien motorisch verstelbare uitvoeringen. Standaard zijn ze verkrijgbaar in 18 maten, maar speciale maten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

SECUNDAIRE CONTOUR AANPASSING (S.C.A.)

Het door Schramm in 2005 geïntroduceerde en internationaal gepatenteerde S.C.A. zorgt ervoor, al naar gelang de lichaamsvorm (zoals smalle of brede schouders, geprononceerde of juist niet-geprononceerde contouren van heupen en bekken, of bij zwangerschap), dat u de boxspring in het schouder- en het bekkengebied onafhankelijk en optimaal kunt verstellen, traploos tot 2 cm omhoog of omlaag. Deze instelling, die u op elk moment kunt veranderen, bepaalt in combinatie met de juiste hardheid van de matras de optimale ligpositie voor een grenzeloos slaapcomfort.

ACHTERWAARTSE SCHUIFFUNCTIE LIGOPPERVLAK SHIFT

De motorisch verstelbare ondermatrassen doen wat u wilt. De tien verschillende uitvoeringen, doordacht tot in het kleinste detail en voorzien van tot wel vijf beweegbare elementen, brengen u in elke gewenste positie. Of u nu tv wilt kijken of lezen, of uw benen of wervelkolom wilt ontlasten – uw bed past zich nauwelijks hoorbaar en traploos aan uw wensen en behoeften aan. Het is daarbij vanzelfsprekend dat uw bed aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet. De laagspanningsmotoren uit de serie MASTER 200, MASTER 400 en 100 Junior hebben een geïntegreerde netvrijschakeling.