Schramm – traditioneel ambachtelijk meesterschap

Onvergelijkbaar Schramm slaapklimaat

Schramm bedden zijn ontstaan uit teamgeest en ultiem ambachtelijk meesterschap. Een succesrecept dat al sinds 1923 werkt. Ooit begonnen als een stoffeerderij en zadelmakerij, ontwikkelde Schramm zich vanaf de jaren zestig tot een echte specialist in het samenstellen van een kwalitatief, individueel bedsysteem: de boxspring. Een team van vakkundige stoffeerders, meubelmakers en naaisters vervaardigen elk model afzonderlijk in eigen beheer. Met de nieuwste inzichten in techniek, geneeskunde en materiaal- en slaaponderzoek. Want juist de details verbeteren de kwaliteit en individualiteit van een bed. 

Twee-delen-slaapsysteem

Bij Schramm bedden kiest u voor een perfect op elkaar afgestemde combinatie van een flexibel matras en een stabiele boxspring. Deze zorgt voor totale ontspanning en herstel van lichaam en geest. Het op uw lichaam afgestemde matras reageert heel nauwgezet op uw individuele slaapgewoonten en past zich perfect aan naar uw lichaamsvormen. Dat zorgt voor het hoogste niveau van comfort en geborgenheid.

De stabiele boxspring veert elke beweging gelijkmatig af en vormt zo een comfortabele ondersteuning voor een heerlijke nachtrust. Het Schramm slaapsysteem kan vrijstaand geplaatst worden, eventueel gecombineerd met één van de twee beddenlijnen van Schramm bedden: Basis en Gala. Ook kan het slaapsysteem eenvoudig in een bestaande bedombouw worden verwerkt

Schramm bed met slapende vrouw

De boxspring

Uw matras is belangrijk maar ook waar uw matras op ligt. Juist de stabiele en krachtig reagerende Schramm boxspring laat de werking van een Schramm matras volledig tot zijn recht komen. De Schramm boxspring adapteert de bewegingsenergie over het volledige oppervlak, dus niet alleen op enkele punten, en veert de druk gelijkmatig af. De Schramm boxsprings zijn er in vlakke, handmatig verstelbare en in diverse elektrisch verstelbare uitvoeringen (met tot 7 motoren). Standaard worden er 24 maten aangeboden en indien gewenst zijn ook afwijkende maten leverbaar. Alle modellen laten zich soepel en eenvoudig bedienen en brengen u snel in de gewenste positie.

Een bed van Schramm kiezen

Kiest u voor Schramm, dan bent u altijd zeker van een uiterst comfortabel bed. De uitdaging is om voor u een bed samen te stellen dat volledig aan uw persoonlijke kenmerken en wensen voldoet. Wij adviseren u graag en grondig om tot een bed te komen waar u jarenlang plezier van heeft. Liefst doen we dat in onze winkel. Maar u kunt ons ook telefonisch of met een e-mailbericht benaderen bij vragen of voor een bed-advies.

Heeft u interesse in een Schramm bed? Wij ontvangen u graag in onze showroom.

Bröring staat bekend om een hoge persoonlijke service. Of u een bed bestelt in onze beddenwinkel in Amsterdam of op onze webshop, u krijgt altijd de beste service. Wij adviseren u graag en grondig bij het kiezen en samenstellen van een bed, gestuurd door uw persoonlijke wensen. Liefst doen we dat in onze winkel. Maar u kunt ons ook telefonisch of met een e-mailbericht benaderen bij vragen of voor een bed-advies.

Andere merken van Bröring

Behalve bedden van Schramm vindt u meerdere kwaliteitsmerken in het assortiment bedden van Bröring, kijk dan eens naar onze Kuperus bedden.. We vinden het belangrijk dat u zich bij ons breed kunt oriënteren. Om tot de juiste keuze te komen, adviseren we u liefst persoonlijk in onze winkel in Amsterdam. Wij leiden u dan langs de verschillende merken en bedden en u kunt ze meteen persoonlijk ervaren. Als voorbereiding kunt u onze showroom ook virtueel doorlopen.