SCHRAMM

Schramm – traditioneel ambachtelijk meesterschap

Onvergelijkbaar slaapklimaat

Sinds 1923 vormen principes als teamgeest, eerlijkheid, een serieuze werkhouding en een ultiem ambachtelijk meesterschap het succesrecept van Schramm bedden. Van oudsher een stoffeerderij en zadelmakerij, maar vanaf de jaren zestig heeft het bedrijf zich ook gespecialiseerd in het samenstellen van een kwalitatief, degelijk, individueel bedsysteem, de boxspring. Vakkundige stoffeerders, meubelmakers en naaisters vervaardigen elk model afzonderlijk in eigen beheer. Daarbij worden traditionele, ambachtelijke productiemethoden verenigd met de nieuwste inzichten in techniek, geneeskunde en materiaal- en slaaponderzoek. Zo ontstaan er producten, die een onvergelijkbaar en onvergetelijk slaapklimaat garanderen door hun ambachtelijke verwerking en functionaliteit en hun natuurlijke flexibiliteit. Zelfs kleine veranderingen in details kunnen de kwaliteit en individualiteit aanmerkelijk verbeteren. Uiteraard vindt u de bedden van Schramm dan ook in onze showroom.

Twee-delen-slaapsysteem

Bij Schramm bedden kiest u voor de perfect op elkaar afgestemde combinatie van een flexibel matras en een stabiele boxspring. Dit zorgt gedurende de nacht voor totale ontspanning en vernieuwing van lichaam, geest en ziel. De nauwkeurig reagerende, op uw individuele maat en slaapgewoonten afgestemde matras zorgt voor een perfecte aanpassing aan het lichaam en biedt u zo een maximum aan comfort en geborgenheid. De stabiele boxspring veert iedere beweging gelijkmatig af en vormt zo de ondersteuning om goed te kunnen slapen. Het Schramm-slaapsysteem is eenvoudig te plaatsen in een bestaande bedombouw, maar kan ook vrijstaand geplaatst worden, eventueel gecombineerd met één van de twee beddenlijnen van Schramm bedden: Basis en Gala.

Schramm bed met slapende vrouw

De boxspring

DeBelangrijk is niet alleen waarop u ligt, maar ook waar uw matras op ligt. De op u afgestemde Schramm-matras heeft, om de werking volledig tot haar recht te laten komen, als basis een stabiele en krachtig reagerende boxspring. De Schramm-boxspring neemt de bewegingsenergie over het gehele oppervlak op, dus niet alleen op enkele punten, en veert de druk gelijkmatig af. De boxsprings zijn in vlakke, handmatig verstelbare en in diverse elektrisch verstelbare uitvoeringen (tot 7 motoren) leverbaar. Standaard worden 24 maten aangeboden en indien gewenst ook afwijkende maten. Alle modellen zijn soepel en eenvoudig te bedienen en brengen u snel in de gewenste positie.