Hieronder vindt u een groot deel van de showroommodellen. Voor de actuele voorraad & gehele collectie adviseren wij u om een bezoek te brengen aan de showroom. Voor verdere informatie kunt u gerust contact opnemen via het telefoonnummer: 020-3013660

Showroombedden

De kwaliteit van uw bed bepaalt grotendeels hoe goed u slaapt. Een slecht, oud of versleten bed kan bovendien lichamelijke klachten veroorzaken, zoals rugpijn of nekpijn. Een goed bed zorgt direct voor ontspanning. Bij Bröring vindt u altijd een brede selectie van showroombedden, waar u voor kunt kiezen. Elk bed in onze winkel staat voor een zeer

hoge kwaliteit én een gunstige prijs kwaliteitverhouding. En gaat altijd de deur uit met de geroemde service van Bröring.

Showroombedden van de beste merken

Showroombedden van de beste merken vindt u bij Bröring. De kwaliteit is gegarandeerd. Neem bijvoorbeeld de collectie van Schramm. Dit merk produceert sinds de jaren zestig boxsprings van de hoogste kwaliteit. Kenmerkend is dat Schramm zich voortdurend ontwikkelt en bedden ontwerpt op basis van de nieuwste onderzoeken en inzichten.

Welke bedden vindt u nog meer in de showroom van Bröring? Denk aan merken als Magnitude, Kuperus, Swissflex,Carpe Diem, Vispring en Freshbed. Stuk voor stuk grote merken als het op bedden aankomt. Bijna alle merken die we aanbieden, produceren bedden op maat. Deze bedden worden op basis van uw lichaamsbouw en eventuele lichamelijke klachten en aanvullende wensen aangepast.Showroom Bedden

De oorsprong van Bröring

Het bedrijf Bröring is opgericht in 1929 door familie Bröring en begon destijds als specialist in woonaccessoires en textiel. Na verloop van tijd werd de focus meer op bedden en bedsystemen gelegd. Anno nu voert Bröring een uitgebreide collectie aan exclusieve showroombedden van grote merken. Met een collectie door Bröring ontwikkelde en geproduceerde matrassen is Bröring ook een beddenoutlet welke direct aan consumenten levert. Zo is Bröring uitgegroeid tot dé beddenwinkel van Amsterdam en omstreken. Juist omdat de keuze van een bed zo belangrijk is, komen de klanten van Bröring vaak van ver. Omdat er weinig winkels zijn die deze brede exclusieve collectie bedden op één locatie kunnen voeren.

Bröring is al bijna 100 jaar een familiebedrijf. Dat ziet u niet aan de inrichting en uitstraling van de winkel. Die is modern en eigentijds. Maar u voelt het wel! Aan onze persoonlijke service en de ontspannen sfeer. Wilt u een goed beeld krijgen van onze winkel? Kom dan eens langs in Amsterdam of bezoek ons eerst virtueel.

Welke showroombedden zijn het best?

Wat voor u het beste bed is, hangt af van verschillende factoren. Uw lengte, uw lichaamsvorm en eventuele lichamelijke klachten spelen allemaal een rol. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen persoonlijke wensen en voorkeuren. Alle producten die we bij Bröring aanbieden, garanderen een hoge kwaliteit. Maar wat uw beste bed is, is persoonlijk. Wel hebben de beste bedden iets gemeen: ze zijn met de hand gemaakt. Simpelweg omdat machines niet de kwaliteit en details van handgemaakt kunnen evenaren. Alle showroombedden bij Bröring zijn handgemaakt en daarmee hoogwaardig en perfect afgewerkt.

Duurzame bedden

Bij Bröring vindt u uitsluitend bedden en matrassen van duurzame en vaak natuurlijke materialen. Die ventileren beter en bevatten geen chemische stoffen. Daarmee zijn ze beter voor uw gezondheid en bij vervanging te recyclen en daardoor minder belastend voor het milieu. De matrassen die Bröring zelf produceert, zijn zelfs 100% recyclebaar. Ze gaan jarenlang mee en aan het einde van hun levenscyclus worden ze milieuvriendelijk hergebruikt.

Advies op maat

Welke van onze bedden het beste bij u passen, hangt af van verschillende factoren. Hoe bepaalt u welk bed ideaal is voor u? Wij helpen u graag in de zoektocht naar het ideale bed. Samen met een van onze adviseurs worden uw wensen uitvoerig doorgenomen en komen we tot een eerste selectie van bedden. U heeft de mogelijkheid tot proefliggen, en te ervaren welk bed het meest comfortabel ligt. De meeste merken in de collectie van Bröring laten u het bed grotendeels zelf samenstellen. Dat zorgt ervoor dat uw bed straks helemaal aansluit op uw lichaam. Ook alle extra opties nemen wij graag met u door.

Heeft u vragen of wilt u onze showroom bezoeken? U bent van harte welkom in onze beddenwinkel Amsterdam.Natuurlijk kunt u ons ook via e-mail of telefonisch bereiken. Wij helpen u graag!