KUPERUS

Kuperus bedden, Nederlands vakmanschap sinds 1905

Ontspannen slapen en elke dag uitgerust wakker worden. Dat kan in een boxspring van Kuperus. Handgemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. Kuperus bedden staan al meer dan 100 jaar garant voor topkwaliteit van Nederlandse bodem. En dat vakmanschap wordt overal herkent. Daarom mag Kuperus zich Hofleverancier bij Koninklijke Beschikking noemen. Uiteraard vind u Kuperus terug in onze showroom.

Maatwerk

Ruime ervaring sinds 1905, gedegen onderzoek, gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen en heel veel aandacht voor individuele wensen (materiaal, compositie en afwerking) van de gebruiker resulteerde in bedden van topkwaliteit. Kuperus staat garant voor handgemaakte bedden op maat van uitsluitend natuurlijke materialen. In al die tijd is er niets wezenlijks veranderd. En toch is Kuperus modern, doordat het bedrijf goed naar u luistert en weet wat u als klant wilt. Kuperus verzekert u niet alleen van een uitstekende nachtrust, maar ook van een langdurige productgarantie. Als na aankoop bijvoorbeeld blijkt dat een bed toch niet de juiste hardheid heeft, dan wordt dat aangepast. U als koper hoeft dus niet bang te zijn voor een verkeerde keuze.

Vakmanschap

Kuperus bedden worden gemaakt met het ultieme gereedschap: de handen van de Kuperus-ambachtslieden. Van iedere kuperus bed dat ze maken is de eigenaar al bekend: het bed wordt volledig naar uw individuele wensen gemaakt. Het bed draait om de vormen, houding en beweging van uw lichaam, terwijl u slaapt. Met die wetenschap worden de veren van de matras voor u samengesteld. De veren zijn verdeeld in vijf verschillende zones. Sommige veerzones zijn stevig, terwijl andere juist soepel moeten zijn. De zones die de zwaardere delen van het lichaam dragen zijn zachter, zodat het lichaam op die plaatsen verder in het bed zakt. De wervelkolom blijft horizontaal, waardoor het lichaam optimaal ondersteund wordt. Afhankelijk van uw lichaamsbouw kiest u het juiste pocketverenpakket na overleg met de deskundige adviseurs van Bröring.

Mogelijkheden

Verschillende natuurlijke materialen vormen de afdeklaag, die zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Kuperus bedden worden gestoffeerd met een meubelstof of leer naar keuze, verkrijgbaar in vele kleuren. De boxsprings van Kuperus onderscheiden zich niet alleen door hun luxe uitstraling, maar zeker ook door een hoog comfortniveau en uitstekende ergonomische eigenschappen. Daarbij zorgt het gebruik van natuurlijke materialen voor een gezond slaapklimaat. En doordat natuurlijke materialen ook nog eens uiterst duurzaam en slijtvast zijn, gaan de boxsprings van Kuperus tientallen jaren mee, zonder kwaliteitsverlies. Geen wonder dat Kuperus u zonder aarzeling een langdurige productgarantie biedt.