KUPERUS

Bekijk de collectie Maak een afspraak

Kuperus bedden, Nederlands vakmanschap sinds 1905

Heerlijk slapen en elke dag ontspannen en uitgerust wakker worden. Dat doet u met een boxspring van Kuperus. Handgemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. Deze bedden staan al meer dan 100 jaar garant voor topkwaliteit van Nederlandse bodem. Dat vakmanschap wordt overal erkend en herkend. Het is ook geen toeval dat dit merk Hofleverancier bij Koninklijke Beschikking is. U vindt Kuperus bedden in onze showroom.

Maatwerk

Kuperus staat al sinds 1905 garant voor handgemaakte bedden op maat van uitsluitend natuurlijke materialen. Het zijn bedden van topkwaliteit, dankzij de ruime ervaring, het gedegen onderzoek, de selectie van natuurlijke materialen en de uitgebreide aandacht voor individuele wensen. De focus op materiaal, compositie en afwerking is in al die jaren niet veranderd. En toch is dit merk ook modern, doordat het bedrijf nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt en goed luistert naar ervaringen van haar klanten. 

Kuperus bed kopen
Bekijk de collectie Maak een afspraak

Vakmanschap

Kuperus bedden worden gemaakt met het meest ultieme gereedschap: de handen van ambachtslieden. Zij kennen vooraf de lichaamskenmerken en persoonlijke wensen van u als toekomstige eigenaar. Zoals de vormen, houding en bewegingen van uw lichaam tijdens uw slaap. De veren van het matras worden daar specifiek op afgestemd.  

De veren van het matras zijn verdeeld in vijf verschillende zones. Sommige veerzones zijn stevig, terwijl andere juist soepel zijn. De zones die de zwaardere delen van het lichaam dragen, zijn wat zachter, zodat het lichaam daar wat verder in het matras zakt. De wervelkolom blijft daardoor horizontaal, waardoor het lichaam overal optimaal wordt ondersteund. Samen met de deskundige adviseurs van Bröring bepalen we het juiste pocketverenpakket dat past bij uw lichaam. 

Veel mogelijkheden

Verschillende natuurlijke materialen vormen de afdeklaag boven de veren, voor een optimale ventilatie en vochtregulatie. Kuperus bedden worden gestoffeerd met een meubelstof of leer naar keuze, verkrijgbaar in vele kleuren. De boxsprings van Kuperus hebben een luxe uitstraling, een hoog comfortniveau en uitstekende ergonomische eigenschappen. De natuurlijke materialen garanderen een gezond slaapklimaat en zijn bovendien uiterst duurzaam en slijtvast. Boxsprings van Kuperus gaan tientallen jaren mee, zonder kwaliteitsverlies. Dat wordt bevestigd met een langdurige productgarantie.

Kuperus bedden vindt u bij Bröring

Ook bedden met een mooie Nederlandse reputatie worden bij Bröring toch eerst grondig getest voordat ze in ons assortiment worden opgenomen. De bedden van Kuperus verdienen beslist een plek in ons assortiment. Ze verzekeren u een uitstekende nachtrust en hebben een langdurige productgarantie. Blijkt na aankoop dat een bed niet de ideale hardheid heeft, dan wordt dat aangepast. Als koper hoeft u geen angst voor een verkeerde keuze te hebben.

Heeft u interesse in een Kuperus bed? Wij ontvangen u graag in onze showroom.

Bröring staat bekend om een hoge persoonlijke service. Of u een bed bestelt in onze beddenwinkel in Amsterdam of op onze webshop, u krijgt altijd de beste service. Wij adviseren u graag en grondig bij het kiezen en samenstellen van een bed, gestuurd door uw persoonlijke wensen. Liefst doen we dat in onze winkel. Maar u kunt ons ook telefonisch of met een e-mailbericht benaderen bij vragen of voor een bed-advies.

Andere merken van Bröring

Behalve bedden van Kuperus vindt u meerdere kwaliteitsmerken in het assortiment bedden van Bröring. Kijk naar de Bröring Natural collectie. We vinden het belangrijk dat u zich bij ons breed kunt oriënteren. Om tot de juiste keuze te komen, adviseren we u liefst persoonlijk in onze winkel in Amsterdam. Wij leiden u dan langs de verschillende merken en bedden en u kunt ze meteen persoonlijk ervaren. Als voorbereiding kunt u onze showroom ook virtueel doorlopen.

Bekijk de collectie Maak een afspraak