Rugpijn? De oplossing is vaak een goed bed!

Rugpijn, veel mensen kampen ermee. Of de oorzaak medisch is of niet, een goed bed en matras kan in veel gevallen rugklachten, schouderklachten en nekklachten voorkomen of verlichten. Logisch als je bedenkt dat je er elke nacht op ligt. In dit blog vertel ik je over het Bröring Premium Ergo bed: een bed dat zich met een nieuwe techniek vergaand aanpast aan je lichaam.

Een matras met één hardheid is onlogisch. De druk op het matras is bij je schouder en heup immers veel hoger. Ook een one size fits all matras bestaat niet, laat je dat nooit wijsmaken. Daarom zijn er maatmatrassen met zogenoemde zones van verschillende hardheden. En (onder)bedden die zich ook kunnen aanpassen. Een lattenbodem kan dat bijvoorbeeld erg goed.

Meer slaapverbetering tips ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vrouw met rugpijn

Als Bröring zoeken we continu naar nieuwe technieken die je nog natuurlijker laten slapen. Neem het nieuwe Bröring Premium Ergo bed, een hi-tech boxspring onderbed met pocketveren en een traploos verstelbaar bedbodemelement. Met deze techniek kun je via vier knoppen het onderbed ergonomisch finetunen en op maat op je lichaam en lighouding afstemmen. Met accenten op de drukpunten van schouder en heup. Bijzonder is dat dit bed zich ook in de tijd kan aanpassen. Praktisch, want ook je lichaam verandert naarmate je ouder wordt, qua gewicht en vorm.

Het Bröring Premium Ergo bed heeft een matras dat specifiek op het onderbed is afgestemd, met een unieke opbouw. Zowel onder als boven de gezoneerde pocketveren is een laag latex aangebracht. In de bovenste latexplaat is er bij de schouders een aanpassing gedaan om het kwetsbare schoudergewricht voldoende zachtheid te geven. Het matras is intern getuft  en de border heeft side stitching, dat wil zeggen dat de pocketverenlaag aan de buitenkant van het matras wordt vastgezet. Dat zorgt ervoor dat het matras zelfs na jaren gebruik zijn vorm behoudt. Om het matras zit een goed ventilerende tijk, met een wollen laag eronder. Het matras is in verschillende lengten en breedten leverbaar en kan je met elke (kleur) stof laten bekleden.

Helpt het Ergo matras je van je rugpijn af?

Is het Broring Premium Ergo bed dé oplossing voor jou? Dat moet blijken uit een goede intake. Het is zo belangrijk om bij aanschaf van een nieuw bed alles eerst goed in kaart te brengen. Een bed koop je voor minimaal tien jaar en dan wil je geen fouten maken. Hoe slaap je, wat zijn je lichaamsgegevens, je slaapgedrag, heb je rugpijn of andere klachten, het wordt allemaal door onze slaapadviseurs meegenomen om tot een voor jou beste keuze te komen. Kom eens langs, we adviseren je vrijblijvend. Je gaat er heel wat nachten plezier van hebben!

Bröring. Altijd natuurlijk slapen

Slaap bepaalt de kwaliteit van je dag. Bröring is een onafhankelijk en multibrand slaapspecialist. Al meer dan 90 jaar leveren wij de meest doordachte maatoplossingen voor elk slaapprobleem. Met een exclusieve collectie van natuurlijk samengestelde bedden en bedaccessoires.