Beddenwinkel Huis ter Heide

Zoekt u naar beddenwinkel Huis ter Heide? Een bed kopen doet u maar enkele keren in uw leven, neem dus geen genoegen met het eerste bed dat u vindt en ga voor bewezen kwaliteit. Van een goed bed kunt u veel verwachten en daar kunnen de specialisten van Bröring, dé beddenspeciaalzaak Huis ter Heide, u alles over vertellen. Bij een bed kopen zijn advies, proefliggen en service zeer belangrijk. Indien u genoegen neemt met een goedkoop matras van een onbekend merk, kunt u bij iedere bedden zaak terecht. Wilt u een bed waarmee u een uitgerust gevoel heeft, lichamelijke klachten voorkomt of verlicht en een bed waar u jaren plezier van heeft? Lees dan vooral verder of neem contact op met onze beddenspeciaalzaak in Huis ter Heide.

Beddenspeciaalzaak Huis ter Heide: specialist in de beste bedden

De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van bedden. Er zijn tal van innovaties geweest in materialen, constructies en techniek. Een mooi voorbeeld is Freshbed, een op wetenschap gebaseerd slaapsysteem. Hun slagzin is “Sleep deeper. Live longer”. Dit zegt direct wat het belang van een goed bed is. Freshbed doet het met actieve, individuele klimaatregeling en HEPA filters voor frissere schonere lucht rondom uw bed. De bedden van Freshbed kunt u in onze beddenwinkel nabij Huis ter Heide zelf proberen. Naast dit merk hebben we nog tal van andere merken en producten.

Beddenwinkel Huis ter Heide

Dé topmerken bedden in onze beddenwinkel nabij Huis ter Heide

Wat hebben Freshbed, Vispring, Carpe Diem, Kuperus, Magnitude, Schramm en Swissflex met elkaar gemeen? U treft al deze merken onder één dak in onze beddenwinkel nabij Huis ter Heide. Hoewel ze allemaal bedden maken van hoge kwaliteit, is het beste bed voor u zeer persoonlijk. Daar komt het advies van onze slaapspecialisten aan te pas. De specialisten in onze beddenspeciaalzaak nabij Huis ter Heide weten werkelijk alles van bedden. Dit komt doordat wij bij Bröring zelf ook fabrikant van bedden zijn. We zijn hier uniek in te noemen. Maar waarom maken wij zelf bedden en verkopen wij ook bedden van andere merken? Daar gaan we graag dieper op in.

Bröring Natural en Premium

Kan een bed gemaakt worden van 100% natuurlijke grondstoffen? Jazeker, met Bröring Natural bewijzen wij dit. Dit natuurlijke matras geeft warmte en comfort en biedt een goede ondersteuning door het gebruik van onder andere ultra-dunne staaldraden, wol en pocketveren. De wens om een 100% natuurlijk bed te maken is echter niet de enige reden waarom we zelf bedden produceren. In meer dan 90 jaar dat onze beddenspeciaalzaak nabij Huis ter Heide bestaat, zien we bij alle bedden merken die we verkopen unieke eigenschappen. Soms is een combinatie van verschillende eigenschappen het beste voor u. Dit vindt u in de Bröring Premium producten.

Natuurlijke bedden, unieke producten

Onze volledige naam is Bröring Interieur, hierbij duidt het interieur op de producten die de slaapkamer vormgeven. Naast matrassen verkopen we alle accessoires om uw bed en slaapkamer compleet te maken, van beddengoed van Egyptisch katoen tot kasten. Met het inrichten van uw slaapkamer richten wij uw leven in. Dat heerlijke gevoel van luxe is met onze producten binnen handbereik. Bekijk ook zeker onze badjassen en ander textiel in onze beddenspeciaalzaak nabij Huis ter Heide. Tijdens de afspraak met onze slaapspecialist heeft u alle tijd om onze producten te ontdekken.

Maak een afspraak

Onze beddenwinkel voor Huis ter Heide en omstreken is gevestigd op 40 minuten rijden, aan het Gelderlandplein in Amsterdam. Met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en ruime openingstijden kunt u altijd bij ons terecht. Ook buiten de openingstijden is op afspraak langskomen mogelijk. Waarom bieden wij dit aan? Het belang van een goed bed kopen is groot, wij assisteren hier graag bij op een moment dat u de tijd en rust heeft om het beste bed voor u uit te kiezen. Wanneer u onze beddenwinkel vanuit Huis ter Heide of omstreken wilt bezoeken, neem dan direct contact op. We vertellen u graag wat u van de afspraak kunt verwachten.

Een bed kopen bij Bröring

Zoals in de inleiding reeds is genoemd, een bed kopen doet u slechts enkele keren in uw leven. U heeft kunnen lezen dat een merk als Freshbed veel innovaties biedt waarmee dieper en beter slapen mogelijk is. Als u contact met ons opneemt, bespreken wij uw wensen. U vertelt ons over uw slaappatroon en we maken een afspraak in onze beddenspeciaalzaak nabij Huis ter Heide. Met deze informatie gaan wij aan de slag zodat wij een selectie van bedden gemaakt hebben voordat u langskomt. Hierna kunt u uw keuze maken en direct een bed bestellen of er nog even over nadenken. Een afspraak in onze beddenwinkel nabij Huis ter Heide is geheel vrijblijvend. Indien u bestelt, leveren wij uw bed op een afgesproken moment af.