Magnitude-boxsprings met comfortlift

Luxe hoog-laagbedden

Bedden die voorzien zijn van een hoog-laagsysteem kunnen het leven een stuk comfortabeler maken. Of het nu om het eenvoudig opmaken van het bed gaat of om het gemakkelijker in en uit bed stappen, of omdat de thuiszorg of verpleging het vereist, Magnitude laat zien dat een hoog-laagbed ook mooi kan zijn. De bedden zien er vaak uit als een verpleegbed, terwijl dat helemaal niet hoeft. Met een Magnitude-boxspring met comfortlift hebt u het slaapcomfort van een boxspring met het gemak van een luxe hoog-laagbed!

Uitvoering

De boxsprings met comfortlift zijn er in een vlakke uitvoering (dan blijft de boxspring vlak, maar gaat wel in horizontale positie omhoog) en met elektrisch verstelbaar rug-, nek- en beengedeelte. Een tweepersoonsbed kan ook voor één persoon voorzien worden van een hoog-laagsysteem. Alleen wanneer de boxspring omhoogkomt, wordt zichtbaar dat deze over een comfortlift beschikt. Bij de maximumstand van de lift is de hoogte tot de bovenzijde van de boxspring 81 cm. Hier komt dan nog de hoogte van de matras bij!

Mogelijkheden

Standaard is de boxspring voorzien van vier metalen poten of balwielen met rem. De bediening is draadloos en gemakkelijk op te bergen in het opberghoesje. De boxspringverlichting maakt in en uit bed stappen in het donker een stuk comfortabeler. Indien noodzakelijk kan het hoog-laagbed ook met papegaaiset, uitstaphulp, urine- of infuuszakhouder geleverd worden. De boxsprings zijn te combineren met een ‘staand’ hoofdbord en scharnierbeslag.