Kuperus – Nederlands vakmanschap sinds 1905

Hofleverancier bij Koninklijke Beschikking

Wilt u ontspannen slapen, om elke dag lekker uitgerust wakker te worden? Dat kan in een bed of boxspring van Kuperus, handgemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. Met ruime ervaring in het ontwikkelen en bouwen van bedden en boxsprings staat Kuperus sinds 1905 garant voor topkwaliteit uit Nederland. En dat het vakmanschap van Kuperus alom wordt erkend, blijkt wel uit het feit dat zij zich bij Koninklijke beschikking Hofleverancier mogen noemen! Uiteraard vindt u Kuperus-bedden dan ook in onze showroom.

Maatwerk

Ruime ervaring sinds 1905, gedegen onderzoek, gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen en heel veel aandacht voor individuele wensen (materiaal, compositie en afwerking) van de gebruiker resulteerde in bedden van topkwaliteit. Kuperus staat garant voor handgemaakte bedden op maat van uitsluitend natuurlijke materialen. In al die tijd is er niets wezenlijks veranderd. En toch is Kuperus modern, doordat het bedrijf goed naar u luistert en weet wat u als klant wilt. Kuperus verzekert u niet alleen van een uitstekende nachtrust, maar ook van een langdurige productgarantie. Als na aankoop bijvoorbeeld blijkt dat een bed toch niet de juiste hardheid heeft, dan wordt dat aangepast. U als koper hoeft dus niet bang te zijn voor een verkeerde keuze.

Natuurlijk slapen

Natuurlijke materialen zijn in belangrijke mate verantwoordelijk voor het slaapklimaat. Zij zijn de natuurkracht van Kuperus-boxsprings. Bij de juiste toepassing ― en dat luistert nauw ― zorgen de materialen samen voor een prettige temperatuur en een lage vochtigheidsgraad. Zo geniet u zowel in de zomer als in de winter van een gezonde nachtrust. Natuurlijk slapen is beter: de natuurlijke materialen zorgen voor een betere ventilatie dan synthetische materialen, waardoor u de volgende ochtend uitgerust ontwaakt. Ook zorgt een goede ventilatie ervoor dat de matras vele malen langer meegaat.

Scandinavisch slapen

Scandinavisch slapen behoort ook tot de mogelijkheden bij Kuperus-boxsprings. Scandinavisch slapen onderscheidt zich van alle andere slaapsystemen, niet alleen optisch, maar vooral ook door het hoge niveau van comfort en de uitstekende ergonomische kwaliteiten. Dankzij de beste natuurlijke materialen en vakmanschap sinds 1905 wordt uw nachtrust voor vele jaren gewaarborgd. Een slaapsysteem van Kuperus is daarom een gezonde investering voor de lange termijn.

Kuperus boxsprings – werk op maat

Individuele mogelijkheden

Tijdens de opbouw krijgt een Kuperus-bed op iedere afdeling in het atelier een stukje karakter mee, maar bij de stoffering krijgt het bed zijn gezicht. Met grote zorg wordt uw bed afgewerkt. Daarbij kunt u kiezen uit meerdere meubelstoffen en twee soorten leer, in vele kleuren. Maar ook voor uw eigen ideeën staat Kuperus open. Stofferen in door u aangeleverde meubelstof is uiteraard mogelijk. Zo past uw Kuperus-bed altijd in uw interieur en wordt het een nog persoonlijker bed. Het bed kunt u helemaal compleet maken met een hoofdbord.

Kuperus biedt u een keuze uit tien verschillende hoofdborden, maar kan ook een hoofdbord voor u op maat maken, zodat het exact past in uw eigen slaapkamer. Het hoofdbord Alexia kunt u zelfs een nog luxere uitstraling geven door het af te laten werken met Swarovski-kristallen. Naast de unieke boxsprings en hoofdborden beschikt Kuperus ook over mooie accessoires, waaronder hockers, bedbanken en ledverlichting.

Beelden zeggen meer dan woorden

Bent u ook benieuwd hoe een Kuperus-boxspring door echte ambachtslieden met de hand wordt vervaardigd van natuurlijke materialen? Bekijk dan onderstaande video.

Vakmanschap

Een Kuperus-boxspring wordt gemaakt met het ultieme gereedschap: de handen van de Kuperus-ambachtslieden. Van iedere boxspring die ze maken is de eigenaar al bekend: het bed wordt volledig naar uw individuele wensen gemaakt. Het bed draait om de vormen, houding en beweging van uw lichaam, terwijl u slaapt. Met die wetenschap worden de veren van de matras voor u samengesteld. De veren zijn verdeeld in vijf verschillende zones. Sommige veerzones zijn stevig, terwijl andere juist soepel moeten zijn. De zones die de zwaardere delen van het lichaam dragen zijn zachter, zodat het lichaam op die plaatsen verder in het bed zakt. De wervelkolom blijft horizontaal, waardoor het lichaam optimaal ondersteund wordt. Afhankelijk van uw lichaamsbouw kiest u het juiste pocketverenpakket na overleg met de deskundige adviseurs van Bröring.

Mogelijkheden

Verschillende natuurlijke materialen vormen de afdeklaag, die zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Een Kuperus-boxspring wordt gestoffeerd met een meubelstof of leer naar keuze, verkrijgbaar in vele kleuren. De boxsprings van Kuperus onderscheiden zich niet alleen door hun luxe uitstraling, maar zeker ook door een hoog comfortniveau en uitstekende ergonomische eigenschappen. Daarbij zorgt het gebruik van natuurlijke materialen voor een gezond slaapklimaat. En doordat natuurlijke materialen ook nog eens uiterst duurzaam en slijtvast zijn, gaan de boxsprings van Kuperus tientallen jaren mee, zonder kwaliteitsverlies. Geen wonder dat Kuperus u zonder aarzeling een langdurige productgarantie biedt.

Modellen